Tuesday, March 02, 2010

Flash! Tuncay Guney'den "Cetemiz"e Ozel ve Sembollerle Suslu Aciklama!




(Bir rivayete gore "33. degree" durusu diger bir rivayete gore de "kol yorgunlugundan cekete yaslanma durusu" olarak degerlendirilen ozel fotosuyla Rav Tuncay Guney, yukarida gorulmektedir. Soner Yalcin, Yalcin Kucuk, Tayfun Er, Gurkan hacir vesaire bilumum "sabati avcisi" bu foto uzerine deli deli dusunmektedirler, denmektedir.)


Engerek'on Operasyonlarinin "iddianamesi" haline gelen "mulakati" ile birdenbire ulkemiz gundemine oturan Rav Tuncay Guney, son hadiseler uzerine "Cetemiz"e ozel ve ozel oldugu kadar da sembollerle suslu bir aciklamada bulundu.

Bilindigi uzere, Tuncay Guney, 2001 senesinde basit bir dolandiricilik sucu sebebiyle asayis tarafindan gozlatina alinmis (beraat etmistir acilan bu davadan) ve onlarin "tavsiyesi" ile Organize Sube Mudurlugu'nde Adil Serdar Sacan'a uzun bir "ifade" vermisti. Bu "mulakat-ifade", A.S. Sacan tatrafindan "VELI KUCUK VE ORGANIZE SUC ORGUTU" olarak sorusturma dayanagi yapilmis fekat zamanini savcisi (simdinin Ist. Bas. Savcisi) tarafindan, "deli sacmasi! sadece ucuk iddialar!" denilerek sorusturmanin acilmasina izin verilmemisti.

Gelgelim, aradan uzun bir zaman gectikten ve Tuncau Guney de USA uzerinden Kanada'ya yerlesip bir "Rav" haline geldikten sonra 2007 senesinde Umraniye'de bulunan "silahlar" ile Engerek'on operasyonlari baslamis ve T. Guney2in ifadesi de tekrar gundeme gelerek, bu orgutun "semasi" olarak ortaya cikarilmisti. Bu orgutu ortaya cikaran A. S. Sacan'in, "orgut uyesi" olarak Silivride istirahate alinmasi "Mewlam neylerse guzel eyler!" kabilinden gorulse de, T. Guney'in bu operasyonlari baslatan ve "sema" cikartan "mulakati"nin varligi inkar edilemez.

Iste Biz@ de "F Gucu Cetesi" olarak Rav Tuncay Guney'i (facebook uzerinden ve ARADABIR'CI@ tarafindan) uzun sure rahatsiz ettikten sonra (sabri icin tesekkur ediyoruz kendisine) guncel gelismelerle alakali olarak ozel ve ozel oldugu kadar da sembollerle suslu beyanini almaya becerebildik.

Kendisine sordugumuz sorulara, her zamanki gibi "kaale" almadan direkt ve kafasindakine gore cevaplar vermeye aliskin Rav Tuncay Guney, su onemli, ozel ve senbolik aciklamayi, "ne olacak bu memleketin hali yahu Rav'im?!" gibi cok siyasal icerikli bir sualimiz uzerine soyle yapti:

"ULKEYE DEMOKRASI GELIYOR. BELKI DE GUZEL SEYLER OLUYOR!"

Israrlarimiza ragmen "belki"yi acmamasi ama bu ozel demecinin hemen akabinde BALYOZ OPERASYONUNUN patlamasi, "belki"yi, "zaman" olarak, "guzel seyleri" ise "Balyozculara Balyoz guzelligi geliyor!" olarak ele almamizi ama "demokrasiyi" nasil ele almamiz gerektigini cozememis oldugumuzu da herkesin onune koyuveriyor!

Evet sayin okuyucularimiz, Tuncay Guney'in bu ozel ve sembollerle dolu ("Rav" oldugundan dolayi "Kabalaistik" egitim de almis olmasi ve bundan dolayi "sembollere" dayanmasi mumkundur ve sizofren Yalcin Kucuk'un bu ozel ve sembollerle dolu mesaj uzerine yepyeni bir kitap yazmasi da cok buyuk olasiliktir) demecinin "desifresi"nin bu kadarla kalmamasi gerektigine inaniyoruz; bizim sadece yasanan bir hadise uzerinden hemececik buldugumuz bir tevili oldugu gibi, kimbilir nice tevillerinin de olmasi mumkundur.

Cunku, daha evvel sordugumuz suallere, tam da 31 aralik geceyarisi,
"IYI YILLAR ARADA!"
diyerek cevap vermis ve gorulecegi uzere 2010 senesinin "iyi" olacagini "sembolik" olarak isaretlemisti; 2010'un su 60 gunluk "cozumune" baktiginizda degerli okuyucularimiz, bunu siz de takdir edeceksinizdir.

Ozel yayinlarimiz devam edecektir, bizi takip etmekten aslaaaaa vazgecmeyin bizim Kandirali vatandas ve kaarilerimiz!

OYLESINELAF@

No comments: