Monday, November 27, 2006

"ISTANBUL SEVI"NIN AHLAKSIZLIGI...



İstanbul Sevi denilen “grub’cu”nun yazdiklarindan bir demet :))

Gerci Sabatilerle bir alakasi yok ama, “Biz”e hep sorulan bir sorudur; TR’de de soruldu, ITF’de de… Buyrun iste bu adam-kadinin AHLAKI durumu hakkinda kisa bir belgesel…

Birinci aktarmada onun –gerci benim de hazzetmedigim bir tipdi- Atila Demirkasimoglu isimli Samanist Turkcu (ve “zihin kontrolu” calismalari ile bagi oldugu izlenim aldigim) birisinin IP numarasinin degil EV TELEFONUNU alenen yazmasini okuyacaksiniz… Boylece forumlarin “webmaster”larinin ne derece “namus” meselesi oldugunu ve kendilerine yardimci aramaya ciktiklarinda nelere dikkat etmeleri gerektigi de ortaya cikiyor….

Diger aktarmalarda ise, onun agzinin ne kadar pis oldugunu ve sirf "ibne" dedigi birine "delilin ne?" diye itiraz etti diye -yine- A. demirkasimoglu'na yaptigi hakaretleri okuyacaksiniz....

Burada onemli olan bir husus da su: Ciddi, efendi ("efendi"), araastirmaci havalarinda gozuken birinin gayet rahat bir sekilde,
agiz aliskanligi kufurden daha ileri bir seviyede kufur-fuhsiyat bilgisi (yetenegi) isteyen bir kabiliyeti sergileyebilmesi!? Bu da TR Forumda ve ITF'da bana ve "Biz"e karsi, oyunlari aick edildiginde onunbunun ismi altinda hakaret, kufur ve porno resim asilmasinin musebbiblerinin adresleri hakkinda bilgi verebilir. (DD-Tarafsizin yaptiklari ayri)

Bir not daha.... Su bahsi gecen iki forumda kac kisinin ayni isimde olmasi mumkundur?! Ali, Veli, Hasan, Huseyin gibi isimlerden olmasi mumkun hududlarindadir da, "
Gurkan" ismi?!.. Demem o ki, ayni yerde, yani ayni dergide, "Yeni Harman"da iki tane "Gurkan" olmasi nasil aciklanabilir?!

Birileri nasil onlar sayesinde "cevap manyagi" haline getirildiyse, acizane, TR'de baslayan (adam-kelle degil, fikir birligi)
desifre faaliyetlerimizle onlar da artik "isim manyagi" haline gelmisler:))) Grub'cu olduklari ortaya cikti ya, simdi de kendilerince kafayi buluyorlar:))))))))

Siz giderken biz geliyorduk "Gurkan bey dostu":))) Senin diger ismin zaten "IS":)))

Neyse....
Buyrun seyredin bu agzi kanalizasyon cukuru tipi! "Usta"larinin yolunda gidiyorlar ama kizmayin; YK da yazdi ya gecenlerde H. Ulucla
"o bicim sayfalar" hazirladigini:)))

Koklerine kibrit suyu!

OYLESINELAF@

[ SANDAL ]

Yazan: Istanbul Sevi 08 Haziran 2003 17:45:29:

Cevap: Forumdan çekilebilirim. Elbette siz de bunu yapabilirsiniz... yazan: Arpad Manas 08 Haziran 2003 16:47:36:


Tam olarak ne yapmaya calistiginizi aciklarsaniz sevinirim. Ben sogukkanliligimi falan kaybetmiyorum, siz acikca beni ve arkadaslarimi tahrik ediyorsunuz. Aramizdaki farki daha iyi anlatmak icin telekomdan herkesin ulasabilecegi telefon numaranizi yazdim buna neden karsi cikiyorsunuz. Madem yigidin mali meydandadir diyorsunuz, madem gerçek adimla yaziyorum diyorsunuz, madem korkacak birsey yok ta demissiniz, neden mesaji sildiriyorsunuz?

Acikcasi, ben artik sizin gibi, bizlere yardim etmek yerine, durmadan "bok" atanlardan biktim. Birkac mesaj öncesinde foruma veda etmisiniz, ha dur tahrik edeyim de ayrilayim mi dediniz, neydi tekrar yazi yazmanizin sebebi?

_________________

[ Tarih ve Demokrasi Forumu ]

Makale yazari: Istanbul Sevi Tarih, gün ve saat : 03. Mayis 2003 17:58:23:

Su yaziya cevaben: İ.Sevi'ye soru: Eşcinsel olmak suç mudur? makale yazari: atilla Tarih, gün ve saat : 03. Mayis 2003 10:45:16:


Son yazilarim fanatik Sabetayistlerin KICINA MI girdi de bana böyle ithamlarda bulunuyorsun HIYARTO. Sen kim oluyosun da benimle böyle konusuyosun. Tarkan'a yapmadigi kalmadi medyanin.
Kadir Inanir'a da yapsin aynisini da görelim.
________________________

"Atilla Yahudi hayrani fingirdek bir escinseldir"

[ Tarih ve Demokrasi Forumu ]

Makale yazari: Istanbul Sevi Tarih, gün ve saat : 15. Eylül 2003 10:38:42:

Su yaziya cevaben: İ. Sevi faşist bir akıl hastasıdır! makale yazari: ! atilla Tarih, gün ve saat : 15. Eylül 2003 07:33:28:

Vatan haini, millet düsmani, Yahudi hayrani, entrikaci köle seni...

_________________

Fingirdek sey

[ Tarih ve Demokrasi Forumu ]

Makale yazari: Istanbul Sevi Tarih, gün ve saat : 13. Eylül 2003 18:05:30:

Su yaziya cevaben: Ce: Pek muhterem düsmanlarima... makale yazari: Ceyhun Sunsay Tarih, gün ve saat : 12. Eylül 2003 21:42:51:

Hadi hadiiii, sen adimla adresimle degil SEYIMIN BOYUTUYLA ilgileniyorsundur aslinda, di mi?

_________________________

Not: Forum isimlerine tiklanince mesajin yazili oldugu sayfaya gidersiniz. Vurgulamalar bana ait. OL@


No comments: