Thursday, August 23, 2007

Engellendik! Ama -yine- Ezdik!..


Benim canim okuyucularim ve cok sevgili dusmanlarim:))


Bir muddetdir Blogger ile ugrasiyoruz; sebebi hikmeti, serrefsizin birisinin veya serefsizler toplulugunun Blogger'a sikayetde veya ihbarda bulunmasi...


Son yazdiklarimizi okursaniz, "sayin ihbarci vatandaslar"in kim olduguna dair bir malumat alabilirsiniz, denk geldi yazdiklarimiz yani, iste bu sayin ihbarci vatandasssssslar toplulugunun ihbari ile blogumuz bir muddettir yayinda olmakla birlikte, yeni yazi yayinlamamiz "INCELEME BITENE KADAR" engellendi.


Iste bugun de nasil bize haber vermeden engel konulduysa, yine haber vermeden engel kaldirildi ve yazilarimizi sizlere takdim ettik.


Ne mutlu bize:))


Tabii olarak yazilarimiz da birikti, ilk ikisini hemen pesisira koyduk, degeri kiymeti bilinsin diye efenim:))birkacgun sonra da, YK'nin 22 Temmuz "tezleri" uzerine yazdiklarimizi yine bolum bolum yayinlayacagiz.


Simdi yayinladigimiz yazilar ile (Gokyuzune Dersler 1-2) bahsini yaptigim yazilarin, ta ilk bastan beri soyledigimiz hususlarin biraz daha derinlestirilmesi, sarkitilmasi ve Sabati meselesinin arkaplaninin da BU SEKILDE ANLASILMASI gerektigine dairdir ve dikkatle okumanizi tavsiye ederim. Kendinizi bulacaginiza, eminim.


22 Temmuz secimi uzerine yazdiklarimiz birilerini rahatsiz etmis olmali ki, engellendik, "yasasin basin yayin ozgurlugu" ki, Allahin bloggeri bu beceriksizler topluluguna prim vermedi, simdi yapacaklari tek sey, gucleri yeterse Blogumuzu cokertmek olabilir, buyursunlar, ama bilsinler ki BIZ ONLARIN OLUMLERIYIZ ve bu yoldan da DONMEK YOK!


Allah yar ve yardimcimiz olsun!


OYLESINELAF@


Not:
Bazi dostlar yazilarimizi yayinlamak icin mail atiyorlar, eh tabii biz bahsettigimiz "sayin muhbir vatandaslar"la ugrastigimizdan elbette gecikmeli cevaplar veriyoruz. Simdiden soyleyelim ki, internete dusen hersey mir'i mal'dir:)) tabiatiyle elestiriye de ovguye de aciktir, binaenaleyh, Biz dusunduk ve yazdik, dilediginiz gibi kullanabilirsiniz, diyelim simdiden ki yine gec kalmayalim. Durum bundan ibaretdir.


No comments: