Thursday, September 20, 2007

Yeniharman’daki Rabirtli Cayci’nin Laflari


Yeniharman Dergisini bilirsiniz, hani su Y.K ve TE’ye kucak acan, onlarin “zirvalamalarini” yayinlayan ve ardindan da bir kasik suda firtina kopartarak bunlardan ayrilan dergi; daha dogrusu, YK ile ve “gurkan dostum” ile yollarini ayirmislardi ve ayirdiklari sayi TE ortaya cikmisti… Bunlarin ne derece beceriksiz olduklarini bildigimizden, bu “ayrilik hikayesi” de cok siritik gelmisti bize, bunu da soyleyelim. Ayrilma nedenleri de Ayse Arman’in kayinvalidesine Sabatay dedim-demedi, ayip oldu yaw, gibi birsey!!! Sankim hic ayip yapmamislar gibimJ)

Eylul (2007) sayisinda general cocugu, Rabirt Kolej mezunu, Amerikan egitimli, vatan-millet sevdalisi kuvvaci bir café isletmecisi olan “acikistihbarat.com”un sahibi Behic Gurcihan ile yaptiklari roportaj mevcut… Evlere senlik!

Internet aleminde dolasanlarin bildikleri bir yerdir bu adres, www.acikistihbarat.com, hafiften eglenmek veya “karabasan takilalim be aghbii!” diye bakilan bir yerJ) (Bendeniz birincilerdenim) Hem bu site hem de SESAR, al birini vur otekine misalidir; boyle olmasi da gayet tabii, cunku Rabirt Kolejli arkadas, daha evvelden birincisinin icindeydi, ayrildi ve kendi sitesini kurdu. Roportajda bahsedilen “100. Yil Mutabakati, Yeni Milis” gibi makaleler hep SESAR’dan kalma seyler.

Roportajlarin bir guzel tarafi var, serbest konusma oldugundan (gerci bu roportaj biraz hazir sorular-cevaplarin masabasinda roportaj teknigiyle doldurulmus haline benziyor ya neyse) konusulan kisinin karakteri hakkinda bilgi verir; Rabirtli arkadas, kendisine dair bircok ipucu da veriyor… Rabirtli ve ABD’de okumuslugun verdigi bir “yupilik” seziliyor mesela, okumus cocuk oldugunu da soyluyor tabii..

Derginin elemani soruyor, Muzaffer Tekin’i taniyor musun, “yes orrayt”; Bekir Ozturk’u taniyor musun, “yes orrayt”, Veli Kucuk’u taniyor musun, “yes orrayt”; Oktay Yildirim’i taniyor musun, “yes orrayt”, Kemal Kerincsiz’i taniyor musun, “yes orrayt”, okuyabildiklerim bu kadar ama, Ulusalci olarak bilinen kim var kim yok herkesi taniyor arkadas… “Ama bunlar silahlarla yakalandilar” diyor eleman, “aslinda Muzaffer ile Veli limonidir, Oktay ile Muzaffer de kirgindirlar, Oktay ile Kerincsiz kavgalidir, Kerincsiz ile de Bekir kusturler, kimse bilmez ama ben soyleyeyim” diyor! Ii mi! E bari biraz da ben ekleyeyim, Behic ile Hayrullah’in arasi fena halde limonidir, ayni zamanda Dursun ile de tabi ve Veli’nin mekanlarinda acaba hic “Green kod”lularla karsilasmamis mi?!

Simdi bu laflari bugun etmis olsa neyse de, acikistihbarat’da, Umraniye operasyonlari ile yazmaya basladiginda bana garip gelmisti; celik cekirdek gibi olmanin zamaniyken, eger varsa bir dezenformasyon kaya sertliginde durup cevaplar vermek gerekirken, iceriye dusmus adamlar ile dusecek adamlar hakkinda, komplolari bosa cikarmak adina, bu turden gizli kalmasi gereken bilgileri vermek, ayiptir yaw! “Bizim Oktay” dedigi zati yere goge sigdirma, onun Kerincsiz’le olan kavgasindan oturu tavir koymadigi icin Muzaffer’e kus oldugundan bahset, ama Muzaffer’e de kiyama!!! Muzaffer’n agzindan Veli Kucuk’u, asker eskisi Fikret’i tu kaka yap! Dugun salonlarinda yemin ettiriyor diye karikaturlestir! Yani saginda solunda olan herkes, adi Ulusalciya cikmis herkes ve grub, bi yerlerden yamuk, ama maasallah bi kendisi aslanlar gibi! Bunu da roportajdan ogreniyoruz, oole ima ediyor! Kendisini “yarim porsiyon adam” olarak ve “3-5 bin adamin okudugu” bir sitenin sahibi “bes parasiz paramiliter” olarak goster!

Ben bu durumu “sorgularim” arkadaslar!

Sonra Rabirt’liya dergi elemani soruyor, “Atabey’ler Cetesi ne is?”, bu da yetkili mercii ya, bos yok, “Atabey’ler bir cete degil, legal ama informal bir organizasyon; savas aninda devreye girecek ozel kuvvetler”dir diyor; vukuatlarini da, “baris zamaninda yapilan duzenli sehir tatbikati” olarak isimlendirip, “kimsenin duymamasi gereken bir durum”di diyor.

Dikat dikkat dikkat! Simdiye kadar bu vukuat, siradan bir cete operasyonu olarak kamuoyuna lanse edilmisken ve Bizim de “bu organizasyon, bildiginiz turden degil, atmayin, tutmayin!” diye yeri geldiginde isaretledigimiz (TR Forum) ve ustunu kapatmaya calistigimiz bu vukuat, Rabirtli bu cok bilmis ve cooook konusan arkadas sayesinde GERCEK YUZU ile ortaya konuldu ki, belki kamuyunca bilinen sekli ile surdurulecek olan muhakeme, uzayip da uzayacak, “azalar” sessiz sedasiz “tahliye edilecek” ve ardindan da dava “zaman asimi” bahane gosterilerek dusurulecek ve boylece vukuat ortadan sessizce kapatilacakken, iste bu cok bilmis ve cok konusan “sorgulayici Rabirt’li” sayesinde “ozel bir kuvvet” birimi IFSA EDILMIS oldu!

Sevinsin!

Buraya kadar Iki, derseniz, simdi Uc…

Rabirtli ve eskiden “café iletmecisi” olan diyor ki, Devletin bir “makro plani” vardir ve bu “makro plani, kuresel dengelerle uyumlu devlet mekanizmalari hazirlar…” Bunun hazirlanmasinda “Basbakan etkin degil ama Genelkurmay Baskani etkin”mis. Onsan sonra da “siir gibiyiz” dediginden oturu “Hilmi Pasayi” yer, ama “Yasa Pasa”ya pek dokunma!!! Ama Basbakani yerin dibine sok!!! Sonra da –bu makro plandan “Turkiye Cumhuriyeti, uniter, cagdas, sosyal ve democrat bir ulke…..” olarak diye basla!

Su soylediklerinden zaten bu ulkenin “demokrasi” ile yonetilmedigi alanen ortada bu bir; bahsettigi –dikkat! dikkat! dikkat!- “Atabey’ler special force”unda Basbakanin evinin ve ozel danismani C.Z’nun gelis-gidis guzergahlarinin ele gecirilmesi de bunun baska (ama hos) bir tezahuru, bu iki…

Buraya kadar anlattiklarimizdan su ortaya cikiyor, gerci mecmuayi alip da okuyanlar da farkina varmislardir, bu arkadasin ya kafasi cok ama coookk karisik veya belli bir plan dahilinde boyle konusuyor. Birincisi ise muhim diil, alistik zaten boyle tiplere, ama ikincisi ise o zaman ya arkadaslarinin-kuvvacilarin pacalarini kurtarmak icin boole asagilamaci bir dil kullaniyor veya Rabirtli bu arkadas “vazifeli”…

Baska bir manasi var mi o roportajin yaw!?

“Kim oldugumuzu bilemem ama paramiliter guc olmadigimiz kesin. Oktay’in esi iki cocuguna bakiyor. Bekir derseniz avukat tutabilmek icin arabasini satti. Bizden olsa olsa parasiz militer olur. Guldurmetin beni Allahaskina!” diyen adam, dediklerimizden baska nasil degerlendirebilir!?

“Ama, fetulaha cok guzel geciriyor, askeriyeye de, Akp’nin de suyunu cikariyor” felan denebilir! Denebilir amma velakin sadece denebilir ve agiz yorulmasi ile kalinir sadece…

Diyoruz ya, bunlar sadece BECERIKSIZ CUNTACILAR!

Bunlar yenilmeye doymazlar, hala tahta kurdu gibi islemeye calisirlar; diyor ki Rabirtli café’ci cuntaci, “butun bu cete laflarinin sebebi, 2020’lerin komuta kademesi icin; simdi birilerinin siciline felanca ile tanisiyor, filanca ile arkadas gibi laflar islendi, onemsiz de olsa o gun bunlar sicilde etkili olacak!” Bak nasil da biliyor isi kerata!

Sen kalk, o “makro plana” ragmen “Turkiye Cumhuriyeti, uniter, cagdas, sosyal ve democrat bir ulke olarak kalmali” de, ama butun hesaplarin askeriye uzerine, GENC SUBAYLAR-TEGMENLER-YUZBASILAR-ALBAYLAR uzerine olsun, bitane ilac niyetine siyasinin adindan-ilisiginden bahsetme!!! Isin hep askerlerle olacak, ama “ulke democrat olsun” diyeceksin ve biz de bunu yiyecegiz ha!:)) Senin kafandaki “ulke”, democrat felan diil ancak senin kafandaki kadar democrat bir ulke!!! O da Bize uymaz be Rabirtli cayci!

Sen ki Umit Sayin denilen sapkini yaninda tutmaya, ta ki nereden geldigini onun da kimsenin de anlayamadigi darbeye ragmen devam ederken, onun, Ihsan Guven’le birlikte hareket eden bir INSANLIK DUSMANI TELEGRAMCI KOPEK oldugunu da bile bile devam ederken, sizin su yukaridan beri yazdigimiz falsolariniz sebebiyle “basim zaten belada, bir de bu cikmasin!” diye sizden ayrilmasindan sonra ona “Serefsiz Odlek” demenizin ne anlami ve dahi ne onemi var!? (Soole bakayim Rabirtli cayci, U.Sayin seni de Uludag’a, hani su meshuuuuurr kadin doctors’lariyle goturdu mu?; yoksa aranizdaki kavganin sebebi, baska birsey mi, diye insan dusunmeden edemiyor!)

Arkadas hem Rabirtli ve USA’da okumus hem de asker cocugu, cevresi pasa cocuklari ile donanmis ya, “planlamacilik” hic ayrilmaz bunlardan; Ozal’in zamaninda karsitlari 2000’ler derdi, ardindan Ciller geldi, bu sefer 2005’ler; o gitti 28 Subat geldi birileri 2012’lerden bahsetmeye basladi, bu ise 2020’ler diyor baskalari da –adina dergi bile cikartilar- 2023’ler diyor… Su anda 2007’deyiz demek geliyor icimden, MUVAKKAT DEVLET TC’nin inkitalari oynadigi bir donem demek istiyorum, siz ne 2012’leri, 2023’lerinden bahsediyorsunuz kardesim, demek istiyorum avazim ciktigi kadar!

Hayat bosluk tanimazmis, eywallah, simdi bunlarin planlama yapmalari, plan-proje cikartmalari kendilerinin disiplini acisindan da ii de, sanki hersey kendi kontrolleri altinda gelisiyormus gibi konusmalari var ya, iste sinirlerimi attiran bu!

TC nasil varolur biliyor musun 2023’lere kadar? Siyonizme “buyuksun agbi” diyecek, her dediklerini yapacak, Israille birlikte “ors-cekic” olusturmaya razi olacak, Ortadoguyu, bolgeyi, ta Asyanin Cin sinirlarina kadar control etmeye razi olacak; iste ancak o zaman TC denilen devlet varolabilir! Mumkun mu?! DIIL!

Bunlar, arkalarinda halk destegi olmadigindan, TSK’nin kodomanlari da ayni dertle muzdarip olduklarindan “yutkunmaktan” baska birsey yapamiyorlar, yani darbe hayal… TC’nin DONUSTURULMESI icin kurulmus muvakkat bir parti olan AKP ise arkasinda hem halk destegi hem de USA destegi ile rotasinda ilerliyor… Gorunen o ki 2023’lere de kalmadan bu topraklarda bir yeni Devlet olusturulmasi MUKADDER..

Bu yeni devletin, simdiye kadar olanla bir alakasi olmayacagi malum; hep dedik, yine diyecegiz, “SIYONIST” OSMANLI DEVLETI’ni kuracaklar; Baskanlik Sistemi ile yonetline Federatif veya Konfederatif, icinde Ermenistan ve Azerbaycan’in, Irak ve Suriye’nin de bulundugu bir devlet… “Islami” bir devlet…

Iste sirf bunun icin YIKILMASI, ENGELLENMESI gereken bir devlet… Rahmetli Ustadimizin “Basyucelik Devleti”nin adi-basir bir kopyasi olacak bu devlet; “Sevr psikolojisi”ne dusenlere, korkmayin, eger derdiniz sadece bu su andaki devletin “kuculmesi” endisesiyse, korkmayin, bu devleti buyutecekler! Aradabir AKP’lilerin “Buyuk dogucu gecmisleri”nden bahsedilmesinin temeli de bu; alistirmaya calisiyorlar insanimizi… Bunu kurmaya calisanlar, Akp ile Pensilwanyali “Mehdi” taslagi!

Iste Rabirtli caycinin da icinde bulundugu ekibin karsi koydugu “proje” bu; ama sakin bunu vatan-millet sevdasindan yaptiklarini dusunmeyin. Bunlar, 9 MARTCI CUNTACILARIN devamcilari; bunlarin kokeni olan Avcioglu (Yon-Devrim) cizgisi, oturup bunlarla anlasir, anlasmanin yolunu bulmak icin de ellerinden geleni yaparlar, cunku onlarin bas hedefi, Rahmetli Ustadimizin cizgisi; bunu ta o gunlerde kendileri ortaya koymuslardir zaten.

Cetemiz’in gorevi, iste bunlari desifre etmek; ve bunlarin haricinde, varolduguna inandigimiz “akimlari”, vatan sevgisi ama gercek vatan sevgisi etrafinda birlesilecek kutup olan, Rahmetli Ustadimizin BUYUK DOGU CIZGISINE CEKMEK…

Artik is, gumbur gumbur bunun propagandasinin yapilma gunu… Bosta dolasan ve akacak mecra arayan o kadar cok “gorevli” var ki… Cekemezsek, yuh bize!

Yeter ki bu “kirli”lerden uzak duralim, kendi fikrimizin propagandasini ii yapalim, basitlige dusmeyelim, Allahin izniyle bir avuc suda bogariz bunlari!

OYLESINELAF@

FGucuCetesi Sefi

No comments: