Thursday, June 19, 2008

Darbecilere Darbe Icin! ILERIIIII!



“Serrefsizim Ben@ demistim”, diycem ama hasedcilerin “haddi layn!” diye satasmasindan cekindiiimden demiyorum ha!

Neyi?

Simdi bir kisim grublar, dernekler, orgutler, partiler felan bi araya gelmisler, cooouu demli cay icmis, kirtlama yapmistir, bi kismi limonata ve pasta ile idare etmistir, aralarindan bi kismi da toplanti sirasinda sigara icilip icilmeyeceiini demokratik oylama sunma gayretkesliine dusmus, sooora kuyruuunu kisip oturmustur, bi kismi bildiiniz ot caylarindan icmis, bi kismi da ooole ot gibim oturup durmus, hep birlikte konusmuslar...

-yine- Neyi?

Yaw bu memlekette sivil anayasa yapimi, anayasal kisitlamalarin kaldirilmasi felan rafa kalkti, simdi millet darbe ile yatip darbe ile kalkiyor, bu cok kotu haa’ yi benim sevgili Tirebolulu kaariilerim!

Bi de karar vermisler, yilin en uzun gunu olan 21 Haziran 2008’de, Taksim Istiklal caddesinde, saat 17’de biraraya gelip yuruyceklermis!

Ne demek bu?

En uzun gun baslatiyoz bu eylemi, cooook uzuuuuun surdurmeye de niyetliyiz bakin ha, demek oluyor benim mongol kaariilerim:) Bi de uzerlerinde “beyaz elbise” olacakmis!

Niye?

Wala galiba, ne kadar saf, berrak duygularla hareket etmek istediklerini felan mi anlatmaya calisiyorlar veya “darbeye karsi kefenimizi giydik!” felan mi demek isityorlar anlamadim, ama iiiidir yani, onemli diiil.

Ben bunu bayaaii “onemsedim” yani...

Niye?

AKP-Feto taifesi “aman ha sakin ha, oturun oturduunuz yerde, miting felan yapmatyin, Ergenekoncu karilar adamlar, carsaf, cubbe giyip provokasyon yapacak!” diyerek tirsakliklarini ortaya koyarlarken, simdi bu arkadaslar, yuruyun arkadaslar felan diiip sokaklari arsinlamaya basliyorlar. Bu, iii iste!

Bi de...

Bilenler bilir bu isler hep boole baslar, masum isteklerle felan sooora isler deiisir. Hatirlayiniz, “1 Dakika Aydinlik” eylemini... Susurluk’daki vukuat uzerine baslayan “temiz toplum” ayaklarinini bi uzantisi olarak tasarlanmisti bu eylem... Her gece belli bi saatde isiklar sak acilacak sak kapanacak ve millet “derin devlet-devlet cetesi”nin temizlenmesi mevzuunda kararliligini gosterecekti. Dii mi?

Soora noldu?

KanalD, Ugur Dundar ve Tuncay Ozkan devreye girdi! Eylemi hooop diye, RefahYol hukumetine karsi bir terorist eylem haline soktular! 28 Subat’in ayak sesleri idi bu... Ankarada, Istanbulda askeri lojmanlarin onude eylem saatinde (o da haber saatine denk getirildi) yayinlar yapildi, eskerlerin de “temiz toplum” istedigi ama bunu RefahYolun yapamayacagini vs, salladilar.

Iste simdi!

Bu eylem de boole olabilir mi?

Yani birileri girip, bu eylemin de yonunu degistirebilir mi?

Malum, Kizil Elmacilar, Perincekcilerle Kafatascilari biraraya getirmeye calismislardi, olmadi, sen ben biz oyunu oynamislardi, buna sarkabilir, cevirmeye kalkabilirler mi?

Boole bi tehlike yok, cunku manifesto apacik; eeeer birileri cevirmeye kalkisirsa walaa iii cevirirler onu aralarinda haberi ola: )

Amma velakin...

Demokrasi... Meclise sahip cikma vs... Wala gayet guzel sloganlar bunlar ve hatta mesruiyetdir yani!

Kimler katiliyor bu eyleme? Kim katilmiyor ki anasini satiyim, butun millet yaw!

Genç Siviller, SDP, DSİP, DTP, EMEP, Mazlum-Der, KEG, İHD, Siyasal Ufuk Hareketi, Gönüllü Teşekkürler Vakfı, DurDe Girişimi, Henüz Özgür Olamadık İnisiyatifi, Lambdaistanbul, TGTV, Sosyalist Parti Girişimi, Barış Meclisi ve Gönüllü Teşekküller Vakfı vs...

Benim burda dikkatimi ceken “Gonullu Tesekkuller Vakfi”... Ve DTP’nin birarada bulusabilmeleri! Iste bunun icin yaw,bu eylem tutar! Bir de bu tabloya Ulkuculer de girdii mi?!

Degmeyin keyfime: )

Ewwet kiymetli Haci Husevli kaariiilerim... O gun bol bol beyaz gul ve karanfil alip Istikllin basini mesken tutunuz, iii is cikacaktir muhakkak.

Ve elbette “baska” arkadaslarin da bu yillardir beklediiim ve dahi kendiliiinden gelen toplantiyi mesken tutmasini da can-i yurekten diliyorum yani!

Hadi yaw!

Kipirdayin biraz, beyaz elbise felan bulmaya gidin, wala bu firsat bi daa gelmez!

Darbeci pezewenklere darbe icin, sooora da felan filan icun iste yaw!

Demedi demeyin!


OYLESINELAF@

19 Haziran 08 (Geri sayima 2 gun kala)

1 comment:

Unknown said...

Ergenekon yurdun adı ,
Börteçine kurdun adı ,
Yedi yüz sene durdun hadi ,
Çık ey darbeci sen kimsin ..