Monday, May 02, 2011

Usame bin Ladin Savasarak Topraga Dustu!




Usame bin Ladin'in Pakistan'da kaldigi kampta amerikan askerleri ile çatisarak katledildigi bugun duyuruldu

el-Kaide tarafindan bir aciklama su ana kadar yapilmamakla birlikte, bu seferki haberin dogrulugunda hic suphe yok gibi.

"Bu şunu gösteriyor; teröristler ve terörörgütlerinin başlarının sonu, eninde sonunda canlı veya cansız ele geçirilmektir. Dünyanın en tehlikeli ve sofistike başının da bu şekilde ele geçirilmiş olması, herkese ibret vesilesi olmalı. Büyük memnuniyetle karşılıyorum" gibi klasik SEREFSIZLIK GOSTERILERI yapacak ve kraldan fazla kralcilar cikacaktir muhakkak.

Serefsiz serefsizligini gösterecektir muhakkak; bunu kraldan fazla kralcilik da diyebiliriz.

Elbette olum herkese ugrayacaktır, onemli olan nasil bir olum olacagi.

bin Ladin, elinde silah, yaltaklanmadan, hakkinda simdiye kadar, su anda serefsizliklerini gosterenlerin serefsiz iddialarini OLUMUNE TEKZIB icinde Allah'in rahmetine kavustu.

Bir kisinin ve hareketinin, hareket halindeyken yaptigi hatalar olabilir, bunlar fer'idir, onemli olan durus-niyetdir.

Simdi bin ladin hakkinda, senelerce once oldugunu defalarca tekrarlayanlar, onun "abd isbirlikcisi" oldugunu soyleyen SEREFSIZLER, kendilerini tekzip eden bu en buyuk kanıta, bin Ladin'in elde silah dovuserek topraga dususune ne diyecekler?

Hic suğhesiz, basta "serefsizlerin serefsiz gosterisi" diye yazdigimiz laflari soyleyenler, bunu da "kiviracaklardir"; ama kiviramayacaklari ortada olacaktir: Hepsi ABD'nin yaninda saf tutmus olarak "buyuk resim"de yeralmislardir artik!

"Kor teror-tedhis faaliyeti"ne hedef olacaklar, "niye?" diye artik sorma hakkina sahip degiller!

Allah Usame bin Ladin'e rahmet etsin.

http://www.dailymotion.com/video/x7xffz_fatiha-suresi-dinle_people

OYLESINELAF@

No comments: