Sunday, November 09, 2008

Bu Ne Rezalet Yaw!

Bu dunyada, hadi bosverin o kadarini, bu memlekette bi aile war ki, son jenerasyonu ile iiicene milletin gozunun onunde rezil duruma dustuler... Ne dedeleri ne de babalari bu son jenerasyon gibim diilerdi; yapmiyorlar miydi, ho ho hoooo, elbette yapiyorlrdi ama bunlar gibi acik, alanen ve rezilce diil...

KOC Ailesi...

Vehbi Koc mesela... Zamparaliii olmamis midir, elbette olmustur, ama inaniyom ki, adam isyerinde uyuyacak kadar isine duskun biri olduundan, Bektasinin dediii gibi “bayramdan bayraammaaaaa”dir, perhabs, o da oolu gibim “cemiyete” kabul ettirdiii bi “resmi metresi” ile de yasiyordu ama iste kimse citini cikarmiyor, niye, cunku alanen yapmiyordu...

Rahmi Koc mesela... Adamcaiz bi Cigdem Koc (Simavi oldu sonradan) meselesi yuzunden anilir, baska?! Yok! Oysa, nikahsiz yasadiii bi “girl friend”i vardir “but” yani “cemiyete” kabul ettirmistir.. Sıkiysa etmesinler, sIkiysa hakkindan haber yapsinlar bi de o da var tabii, o gasteci bi defa yokolur, gaste de ambargoya uurar... Bunlari bi kenara koyun, bu iki kisi hakkinda, son jenerasyonun media’ya dustukleri gibi bi “dusus” gorur musunuz, gordunuz mu? Ben@ gormedim yani...

Buyrun simdi Koc Grubu Basi olan Mustafa Koc... Elalemin cocuuu olsa, media’larda, “fast-food beslenmesinin tipik orneiii” olarak osterilecek bi anatomisi olan biri... Bunun evlenmeden bi gece once yaptii bi de “bekarliia veda partisi” vardir, media’da goremezsiniz onun resimlerini, memlekete faydamiz dokunsun diye aldik onu “sosyeteningulleribulbulleri.blogspot.com” isimli –eski- blooomuzda yayinlamistik, iste simdi bi de buraya koyuyoruz. Yaw bu zihniyet meselesi; simdi bunlar USA gencliii gibim “inisiye” edilmis bi sekilde yetistirildiler ya, orda ne varsa aldilar ya, “bekarliia veda partisi” denilen zinbirtiyi da aldilar tabii. Carolyn de yapti tabii aynis sekilde “bekarliia veda partisi”ni, onun hakkinda bisey bulamdim yanliz, ama bulurum siz meraklanmayin: ) Bu “party”ler standart; bi buyuk pasta gelir millet iicene icki ve lsd-kokain-esrar icip libidolari iiicene kabardiii zaman; damad da aazinda bi Kuba purosuyla ne cikacaini bilen ama aptal ve saskin bi pozda oolesine pastanin yanina gelir, fonda, hoooo, yehhooo, yeaaaahhh gibim sesler vardir, isiklar bi soner soora acilir, pastadan bi tanene rospi cikmistir!!! Ardindan bunun bi kac arkadasi daaa gelir. Yog yog, oole “alem” felan olmaz, bu sadece bi “party”, sadece damadin hakki vardir, diierleri sadece oynasirlar, o kadar.. Iste Mustafa Koc, boole bi gecenin “party”si ile evlendi! Boole bi party ile evlenen bu adam simdi gelmis memleketin meselelerine “cozum” uretiyor!!!
Bi de bu Mustafa hakkinda, boole “party”ler yaparak evlenen birisi, evlendikten soora hic mi aganigi maganiki islrine girmedi ki, hic bi haber yok?! “Korku daalari” azizim “korku daalari”... Bi gun bu “korku daaalari” yikilirsa, avsar ellerinde benli gullerle yapilan dubleks “party”ler de, manga teftisleri “party”leri de ortaliia dokuluverir, siz hic merak etmeyin!

Bi de bunun kardesi var, Ali Koc...

Sosyetede yatmadiii kadin kalmadi, Fenerbahce Klubunun idarecidir ayni zamanda, evleneceiii duyulduuu zaman “kadin siteleri” hickiriklara boouldu! Wala! : ) Bana bunu yazdiran da “Ali sapiklari”ndan biri: ) Ewwet! Haaalaaaa umitliler! Ali sooleymis, Ali booleymis, Ali felanmisfilanmis, boyu posu endamigozu sooleymis!!!! Onlara da ddediim gibi, normal bi watandas olsa, tek ayak ustunde duracak bi kabiliyeti bile olmayan ammawelakin Ailesi sebebiyle mali goturen biri! O kadar!

Merak ediyorlar bunlar hem...
Diyorlar ki...
Bu, Tarkan diil mi? (bkz resim)




Ben de diyom ki, “yeah”... Soora diyorlar ki, “bu da o diil mi?” (bkz: resim)



Ben de diyom ki, “yeah wala!”
Soora diyorlar ki, “peki burda Tarkan kiminle?” (bkz:resim)



Ve “surda kiminle Bekciciim?” (bkz:resim)



Ben de diyom ki, burda (bkz: resim) Ali Koc’un yaninda olan kimse, onunla!




Onlar da diyorlar ki, “Aayyyy! Simdi, o bicim birisiyle olan biri mi simdi bizim Alis’imizle?”
Ben de diyom ki, “bana ne, bize ne; mide onlarin!”

Ama Allahi var yani Alis’lerinin, yardimsever birisidir, saada solda gorduuu hastalara (akillimlilara, yani) yardim eder, hastaneye felan yatirttir. Trafik terorunden de kacar, Holding’e mi gidecek, yalidan bi biner teknesine, hemen karsi sahile, orda zati arabasi bekler, iki dakkada da burosunda... Boole de hostur yani ve hakkat Ben de yakistirmadim yani boole sey yapmasina “Alis’ciler” gibi... Bi de... Ayiptir soolemesi, bu Nevbahar Demirag’dan once kiminle beraberdi? Skandal azizim azizim, ecnebi memleketlerde olsa kiyamet kopr ama burda “Koc Familia”sinin korkusundan kimsenin giki cikmaz! Ben@ sooluyum: Nevbahar’in Teyzesi ile!!!

Eh, buyrun bakalim!

Bosuna demedik, dedeleri ve babalri kadar olamadilar bunlar, aileyi boole skandallarla sarstilar! Ayip yaw! Utanin utanin! Ben olsan Raami’nin yerinde bi tane Mustafaya bi tane Ali’ye, soora da Allah ne werdiyse! Iste boole, boole bi aile simcik cikmis “memleketin sorunlari”na cozum buluyorlarmis!!!!

Ulaaaaa! Siz once kendi “midenize” cozum bulun layn!

No comments: