Sunday, August 24, 2008

Yikici!






Demisiz ki: “Open mind for a different view...”

Hadi bunu anlamadin “medeni”lesmemis kafanla, bak ne guzel bilgisayarin var, network... yok i-n-t-e-r-n-e-t baglantin da var, search.... yok, gooogle, yahoo gibi “arama motorlari” var, orada aratsan bulursun Turukcesinin ne olduuunu ama bunu da anlamamis ve “uzum”le diiil “bagciiyla” isin olduunu gosterir ADICE ve AHDE VEFASIZ biseycik karalamissin!
Binbasi BM@’nin “kaale almiyoruz seni” demesi anlasilan seni cildirtti, guzel, “ic gudu”lerinle hareket ettiini boolece ortaya koymus oldun, haalaaa kaale alinmayacaktin ama dun gece gelen “rapor”da, o kuccucuk beyninle isi buyutmeye calistiiin, bi yerde yuz bulamayinca baska bi yerde “ziplamalar” yaptiin yazili.
Onuncun de sunu yazmistim “not” diye:

“-Ozellikle Baran Dergisini diil, Ibda’yi diil, Biz@’e yonelik mok atma cabasina giren SS’imi hedef aldim, bikerre bile Ibda hakkinda aleyhte veya istihza yazdimizi gosterecekler olanlar varsa, SS’imin her dediini kabul ederiz. Onuncun, SS’imden gayri kimsenin bu ise karismamasini, “siber arkadaslik hatrina” istiyoruz. Yok, olmadi, bizim adama laf atmissin felan diycek olanlar olursa... e o zaman n’apalim, buyrun, ama Biz@ yine sizi bir ferd olarak kabul ederiz, derim! Boole!”

Dun gece gelen “rapor”a gore, “.... yok olmadi bizim adama....” kismina oynayan arkadaslar cikmis olduklari, Cetemiz@ ve Ben@im hakkinda laf attiklari bildiriliyordu. Ne demisiz Biz@ yine:

“Yok, olmadi, bizim adama laf atmissin felan diycek olanlar olursa... e o zaman n’apalim, buyrun, ama Biz@ yine sizi bir ferd olarak kabul ederiz, derim! Boole!”


Boole!

Hala ayni yerdeyim, kurumsal, yani Baran, fikri yani Ibda baaalilarinin ekseriyeti veya kaale alabileceklerim tek kelime sarfetmediklerine gore, bu forumda baska nick, o forumda 15 nickle gorunen, kuccucuk dunyalarina baktiiimda kuccucuk bi yasi (zeka yasi!) olmasi gerektiine inandiim SIZLERI de stres topu niyetine kullanmak ve sizin uzerinizden “ne olacak memleketin hali”ni konusmak gerekiyor galiba!

Olsun, olur. Ama FAZLA UZAMASIN dii mi!

Yazdiklarina baktim da....

Hazret-i Ali’nin lafi aklima geldi:
“AKILSIZ DUSMANDANSA AKILLI DUSMANI TERCIH EDERIM!”


Soole bi bak bakalim etrafina SS...

Su evrende, (dunya diil bak, evren) Ibda’nin diil, kac kisi simdiye kadar SENIN yaninda olmus, “benimsemis?” Ben suna inaniyorum ki, SENIN yaninda, sadece bulacaiin “siraci sahitler” hariciinde (“bizim adam yaw!”) kimse yoktur; omrun boyunca etrafa boole YIKICI olarak yanasmis, berbat etmis, iki laf atarak akil vermeye kalkismis, soora da “havasini” atmis ama yaptiii pislii temizlemek icin kimbilir kac kisi uuurasmistir, Allah bilir!

Nerden mi biliyom?

Su Cetemiz@e yazdiiindan!

Sen de anlama ozru var, sana destek verenlerde de!
Sana Biz@ hic laf attik mi?
Sana bi vurdurma felan yaptik mi?

Yok!

Bana bi kelimemi goster, SS’e vurdurma yaptiimiza dair, herdediini kabul edeceeiim, ustune bikac tanede Ben@ ekleyeceiim, sonrada Cete@’nin kapisina kilit asacaaiim!


GOSTER ULA!

Kim yapti ilk once!

Ona bak!

“Engerek” lafini su EVRENDE kim-ler kullaniyor ve cesaretin yetmediinden kimbilir hangi nicklerle girip baktiin forumlarda kac defa ve ne zamandan beri kullaniliyor?!

ENGEREK ULAA ISTE ONLAR!

Madem “deger-kiymet” bilir, feylesof feylosof takilirsin, herseyin “hakikatine” vakifsin anasini satiyim, hic utanma yok mu sende, “Allah’in sectiii Kurtulmus Millet”i Cin efsanelerinden aparma, ewwelden kimsenin bahsetmediii putperest, animist bi efsaneye baaalayan, bunu da ovune ovune yapan, bu efsanayi kendilerine isim secenlere “hakikat adina” laf atsana!

Ama is baska galiba!

Senin ve gibilerinin derdi, Cetemiz@ diil, onu anliyorum ve onuncun zaten “kaaale almamayi” KALDIRIYORUM! BIZI BAHANE EDEREK SIZ BASKALARINA SALDIRMAYA CALISIYORSUNUZ!

Bu ise... neyse kelimeyi yazmayalim...

Verceiin tek cevap... cevabinda yok ki, saldiran sensin, cevap veren benim soorada zir zir aalayarak, YALAN DA soyleyerek “bana vurdu bana vurdu bana vurdu” diye onlari da “gaza getirmeye” calisan sensin! INSAN UTANIR!

Bak yazdiin ipe sapa gelmez laflarla uurasmiyorum, senin seviyene inecek kadar alcalmadik, sadece sana icgudulerinle hareket etmemen gerektiiini hatirlatmaya calisiyorum! Ve bu Biz@e saldirmanin da, bizden, bizim yazdiklarimizdan diil, baskalarina, Ibda baalilarina karsi olan HUSUMETINDEN oldugunu anliyorum!

Evet, Ibda baalilarina karsi olan husumet!

Bak ne demis, birisi:

“Sayın Karagölge "bu sana az gelir" demekte haklı... Az gelir!..

Bu süflilikte ikinci bir kişi görmedim... ve tabiî ona çanak vazifesi görenlerinde-alkışlayanlarında, her yazdığıyla sırıtarak geviş getirenlerinde!

"Bekçim!", "çengenem", "ağam", "paşam"!

Ula adam resmen İBDA'ya hakaret ediyor (-cı'cı, cu'cu değilim! Eşşek'im -hür ya!-) siz de çanak tutun!

Tüh size! TÜH!

Sürekli "Ben ibdacı falen değili o sizin iç işiniz" diyor da, bize dair her meseleye dalıyor! Ve gönüldaşlara dil uzatmaktan imtinâ etmiyor!

Ve sizde buna çanak tutuyorsunuz!

Söylenecek çok şey var!..

Ama... Az gelir!..

"Söylemek" kimin umurunda!..”


Bu da “anlamamanin Serdar’i” oluyor galiba!

“Bu süflilikte ikinci bir kişi görmedim... ve tabiî ona çanak vazifesi görenlerinde-alkışlayanlarında, her yazdığıyla sırıtarak geviş getirenlerinde!”

Kim etmis ulaaa Ibda’ya hakaret! Siz ne dediinizin farkinda misiniz?! Alcaklik, boole bisey galiba! Gorulduu gibi, Biz@ diiliz mesele, bu arkadaslarin BASKALARIYLA bir hesabi var zannimca, Bizi@ alet etmeye, bizim yazdiklarimizla, onlara satasmaya calisiyorlar!

Bunu tahmin ettigimizden de, yukaridaki alinti yaptiiim kismi, yazimin dibine koymustum; “bizim meselemiz SS ile baskasiyla diil” diye! O da guya “iki kisi arasinda” dedi ama “bana vurdu bana vurdu bana vurdu” diyerek kendi gibilerini etrafina toplamaya baslamis, buna gayret etmis!

Bakin tekrar diyorum, girmeyin, satasmayin, Bizim@ derdimiz Ibda ve baalilari ile diil, SS ile, sadece SS ile!

Ama sunu da goruyorum ki, ahde vefa etmeyenin, YARINI KARANLIKTIR!

Niye?

Sen heryerde “dun dundur, bugun bugundur” diye dolasirsan, dun ovduuun, sevdiini soolediiin kisi-kurumlara ertesi gun laf atmaya, yerin dibine sokmaya calisirsan YARIN neyle karsilasacaiin belli: TERKEDILMISLIK! Iste bunun icin “karanlik”...

Ahde vefa!

Cik soole “mahalledende” (reel mahallen, yasadiin yer) bi dolas bakalim; sana kac kisi selam verecek? Vefasiz olana ancak vefasiz olan selam verir, o da bi tekme firsati bulmak icin! Bunu da unutma!

Gelelim Ibda’ya hakaret etme meselesine...

Afedersiniz, pardon ama ben vefasiz diilim ki iki lafimdan biri kufur, hakaret, istihza felan olsun! Bugune kadar bu konuya girmediiinden vefali olduuna inandiiim (ve olumlu veya olumsuz tek lafiyla bile klavyesini bulastirmamasini da istediiim) Ibda baaalisi dostlara sor! O forumlarda, "seni hakaret ettirmeye, kufur etmeye zorluyorlar, uyma, bosver" diye kac defa uyardiimi, onunla nasil isler kotardiimizi vs...

Girdiim forumlar da bile Beni@ bulastiramadilar hakarete, kufre, benim adimi kullanarak dostlarima bile kufur ettiler de Allaha hamd olsun kimse inanmadi! Binbasi BM@’in girdigi sizin forumlar?! Sen de varmisin o kavgacilarin arasinda bilemem ama her kavgayi ayirmak icin bin gayret sarfetmedi mi? Siraci olmayan HAKIKI sahitler yok mu?! Bunlar “reel”; senin ve siraci sahitlerinin salladiklari gibi “kuruntular” diil! Sor o forumlarin Adminlerine, Binbasi BM@’nin bi yamuuu, bi hakareti varmiymis,kisilere veya Ibda’ya! Rutbelerini soker, defederim ve Cetemin@ de kapisina kilit vururum!

Niye?
1) Ya o Ben@’den de habersiz olarak isler karistiyor demektir, o zaman “altina sahib olamayan Cete Sefi” olurum, tek kursunla kendimi intihar ederim

2) Ya “”altina sahip olan” bir Cete Sefi olarak caktirmadan bunu yapmya calisiyorum ama caktiriyorum demektir!

KANITLAYIN ULA!

Siz kargadan baska kus tanimayanlar cemaatindensiniz, belli! Niye?
Karga “unutkan” bi yaratik ve siz de UNUTKANSINIZ, cunku Vefa duygusunu unutmussunuz diyorum, “bu duygu sizde hic yok” dememek icin! Ayiptir yahu!

Ibdaya hakaret ha!

Hayir! ASLA!

Biz@, Yalcin Kucuk, Soner Yalcin’a bile hakaret etmedik, dostlarimiza, sevdiklerimize niye, nasil hakaret edelim!? Bunu sooleyen, yazdiklarimizdan bunu anlayan, ANLAMA OZURLUDUR ve dediimiz gibi derdi Biz@ diil, diier IBDA BAALILARIDIR!

Beyler!

Kendi aranizda ne haliniz varsa gorun, Allah mustehakkinizi versin, ama bu ise Bizi karistirmayin!

“Sizin ic isiniz ama her bizim meseleye cevap veriyor”...

Engerekoncular ne zaman SIZIN oldu?! Ac Baran Dergisini, oku orada yazdiklarimizi, orda ne soylediysek, hala onu soyluyoruz, onunla olaylara bakiyoruz, yaptiiimiz tek bu; bu mu kabahat!?

Hirs, kotu biseydir, dun dundur, bugun bugundur’cu yapar adami, aman dikkat!

Lafa bak:

“-“Lan oğlum bir işin ancak bu kadar boku çıkartılır ha!.. Üç beş tane “anti amerikancıyı” içeri tıkacağız diye, işin ucunu milattan önceye kadar uzattınız ya, helal olsun valla!..”

Sen Engerekonu boole deeerlendiriyorsan senin bileceiin is, saygi da duymam, benim karasularima girdiin an cevap veririm, ve eeer bi de Bana@ laf atarsan....

Antiamerikanci ha! Neyse is uzar...

Bi de bi lafin var SS...

“Burada zaruri bir parantez içi daha yapmak gerekiyor;
Ben, “İbdasız bir BD’culuk” olabileceğine inanmıyorum…
İbdasız bir BD’ciliğin nihâi kemâl noktası, A. Gül veya R. Tayyib’in sağında veya solunda bir yerlerde mekân tutmaktır…

İbdasız bir BD’ciliğin varacağı yer orasıdır…

Ya da senin gibi, “sallamacı” bir çorbacılıktır…”


Baran Dergisine yaptiiin hakareti (“sallama corbacilari” yazar olarak almasi) onlara birakiyorum ama su lafinla, Nice midir nedir o zimbirtiyi devamli senin okuduunu, FASIST BIR KAFAYA sahip olduunu soolemek mumkun!

Ula oolum, Buyuk Dogu devrinde Ibda mi vardi?! Ibda’nin –sizin lafinizla- “n isbet” dedii NE? Ibda ooole havadan sak diye onune mi indi!?

Bak senin ne demek istediini ANLIYORUM, ama ortada Ben@ varsam, “sadece Buyuk Dogu baalisiyim baskasiyla karistirmayin”, diyorsam, demek ki “olabilecegine INANMAMAK” YANLIS! Dooru veyayanlis Ben@ varsam, safi BD baalisi olarak, demek ki OLUYOR! Haaaa! AG, RTEfelan filan daBD’ciymis, hem de ne yakisikli kelmala “nihai kemal noktasi” olarak!!! Onlari ornek vermissin! Mesela! SEN ONLARI BD BAAALISI OLARAK GORUYORSAN YANDI GULUM KETEN HELVA!


Anladin mi cumlendeki HATAYI! Bak ne dedim “seni anladim”; sizin laflarinizla soolersek, “Ibdasiz bi BD, hakikatiyle olmaz”!!! Bunu demek istiyon dii mi? (Evet deki daaa da batma! Yoksa bak ben bile kurtaramam!) Ben@ de diyom ki SS, SANA NE?! BD’ye inanan herkesin ILLA Ibda’yi kabul etmesi mi lazim!? Hadi ver cevap, su bahsettiin “anti amerikancilar” Ibda’yi benimsiyorlar mi da onlaragosterdiiin “toleransi” BIZE@ gostermiyorsun a vefasiz?!

Sana niye Fasist dedii mi anladin mi? Illa kendi kafan olacak herhalde! Illa senin anladiin gibi anlayacak herkes!

Burdan sunu cikartmak olabilir mi: Senin –Allah korusun!- “devletinde”, “Anti amerikanci”lar yasayacak, “anti” ya, ama BD baalilari (veya Ibdayi kabule etmeyen muslumanlar) demekki ictikleri yedikleri burunlarindan gelecek bi sekilde yasayacaklar!!!! Oole mi!? Soz sana SANALDAN REELE GECIP CETE HARBI NASIL YAPILIR O ZAMAN GOSTERIRIM SANA! Kurduun o fasist, zorba, kuruntularla dolu devletini yikmak icin! Buyur! (Simdi de anlama ozurluler, “Ibdanin devletine karsi”diye ciirkanlik yaparlar mi,yaprlar yaparlar, bu kafayla yaparlar!)

Utanmiyorsun dii mi, cafcafli kelimelerle “nihai kemal noktasi” felan, Bizi@, AG ve RTE’nin saiiina, soluna yerlestirmeye! Rahat birisin cunku! Sen sallarsin, icgudulerinle hareket edersin, nasilsa birileri sahip cikar, varsa bi pislik birileri de temizler, diye mi dusunuyorsun! Siz de isler boole mi oluyor!

Ulaa Yalanci! Gostersene bana o dediine uygun bi lafimizi! Yada oraya gideceiimize dair isaret olacak bi lafimizi! Ama bak ben sana acikca FASISTSIN dedim! Gosterdim de! Ne kadar ANLAYISSIZ olduunu da!

Bak BEN@, BD baalisiyim, size de UZAK DIILIM, onucun de zati yazdiklarim, Binbasi BM@nin forumlarda sooledikleri, pek az itirazla kabul edilebiliyor, elestirilmiyor pek, dergilerinizde yazmamiz icin teklifler geliyor vs., gec bunlari simdi, soole bana, Beni@ kazanmak ve Ibda’ya dahil etmek varken, niye bunu yapmiyorsun da, icguduleriyle hareket eden birisi olsam, “lanet olsun” diyerek Ibdadan daaa da uzaaa gitmeme sebeb olacak laflarlar uzerime geliyorsun?! “Open mind for a different view...” Ben senin gibi “Ibdaci” olacaiima, BD baalisi olmaya, oole kalmaya, tabela asmamaya raziyim wala!

Senin gibi Ibdaci...

“-ci. -cu” olanlar hep boole zati!

Binbasi BM@’nin daaa evvelden sooledi laflari git forumlarda bul, “adam Ibdaciyim diyor, salliyor, milleti birbirine dusuruyor, cit yok, biz burada ara bulmaya calisalim, aman kavga cikmasin diye uurasalim, bu “Ibdacilar” da uzerimize gelsin, forumu birbirine katsin!”

Senin yaptiin da boole dii mi? Yani senin “Ibdaciliin”dan inaniyorum ki Ibda baaalilari bile MUZDARIPTIR!

Birilerini itham ediyorlardi “Isvicre Alplerinde mangal keyfi” yapmakla ama, bilmiyorum kim onlar, yapiyorlar mi yapmiyorlar mi, gunahi sooleyenlerin boynuna, ama sez oralara gitmeden burada “piknik” yapiyor, oolesine rahat oluyor, icgudulerinle hareket ederek, DOSTLARINIZI UZAKLASTIRMAYA calisiyorsun! Ustelik, bunu bi de IBDA BAALILARINA SALDIRMAK ICIN YAPIYORSUN SS!

Her gorduun, duyduun fikrayi da Dedem Nasreddine ait zannetme; bak bi forumda, onun adina uydurulmus fikralar olduuunu yazdi birisi, gir oku da uydurma! Ama adam sana ne, dii mi? Nasilsa senin umurunda diil, icgudulerinle hareket ederek, yakip yikmak, buna uygun fikra bulmak varken, YAPMAKLA kim uurasacak?! Dii mi!

“Antiamerikanci” dostlarinla bulusman dileiiyle!


OYLESINLAF@


Not: Bakin, klvyeme elverdiince sahip kalmaya calistim ve SS disinda kimseye dokunmamaya calistim, hernekadar onlar hakkimizda sallamalar, fasizim esintileri yapsalarda! Yine diyorum, karismayin, “Open mind for a different view...” baslikli yazima bakin, orada sadece ve sadece SS ile sorunumuz olduuu, bunun da VEFASIZLIKDAN kaynaklandiini sooledim. Hala oradayim! Benim sorunum, Ibda ile diil, Ibda baalilari ile diil. Nasil olsun? Dostlarim var onlardan! Kardesiz! Ama SS ve “siraci sahitleri”, “sorunu”, “devlet meselesi” haline getirmeye, Ibda ile aramiza sed cekmeye calisiyor! Acik sooluyum, kaale almiyorum, onlari Ibda baalisi olarak da kabul edemiyorum. Bu benim dusuncem, katilmak, katilmamak size kalmis, itiraz edebilirsiniz, olabilir. Ama, BENI@, BIZI@ bile Ibda’dan soooutmaya calisan, ustelik, bizim uzerimizden IBDA BAALILARINA satasmaya kalkisanlari,kusura bakmayin, pardon, ben oole goremem! Gostermeye calistim, Bize@ yonelik laflarina takilmadim, umursamadim, ama bir “davetci”, bir “telkinci”nin yapmamasi gereken hersey o yazdiklarinda ve ona uyarak yazilanlarda var, sadece bunun icun, bu cevabi yazdim. Seviyeyi korumaya, onun seviyesine dusmemeye calistim; ama camurun icinde dolasirsaniz, ne kadar korunsaniz da elbet uzerinize birseyler sicrar. Anlayis!

3 comments:

Anonymous said...

Kardeş

Muğla civarından kari' nizim... uçuk yazılarınızı okuyorum , ancak son zamanlarda işler karışmaya mı ne başladı ????,kendi karakterlerinle kavga etmekten sıkılmadınmı.?
Hadi kolay gelsin .,
yazmaya devam et emi kardeş ...

Unknown said...

Sa. Bekçi Murteza, benim mailime bir mesaj atabilir misin? Czaveinde kaldığım süre mailime giremediğim için, bütün adresler silinmiş. mail adresim: spy_1@mynet.com

Bu arada,enerjini forumlarda harcamana gerçekten üzüldüm. Senin işin bu değildi. Böyle şeylerle uğraşacağın zamanı, çok daha güzel çalışmalara ayırabilirdin.

Forumlarda, polemiğe girmemi tavsiye ediyordun hani ya, ama sen sen kendi tavsiyene uymamışsın.
Baran'daki arkadaalr olarak, senin dğerli çalışmalarınla görmek isteriz, çamura dönmüş sanal alemde değil... Bizi tenkit ederken biraz daha ölçülü olabilirdin. Bence ölçüyü, birazda dolmuşa gelerek kaçırdın gbime geliyor. Neyse yine de, şu sanal alem çamurundan çıkıp, güzel yazılar yazmanı tavsiye ederim. Biz de yyaınlarız, kapımız fikrî seviyeyi koruyan ve pislik yapma niyetinde olmayan
herkese açık.
Selametle...
SPY

Anonymous said...

Para----No---yak.........ım ben kardeş.......
bilgin olsun emi..........