Wednesday, February 18, 2009

Deniz Feneri'ndeki Firildaklar!




Memlekete bi faydamiz olsun diye, konulduu yererde belki hacklenir-macklenir diye bi de Bizim Sayfaya@ alalim dedik uzerinde firtinalar koparilan DENIZ FENERI DERNEGI IDDIANAMESI’ni… Aha iste buyrun okuyun; tamami diil ama onemli herbi seyi mevcut.

Ben usenmedim okudum, baktim ve iicene kanaat getirdim, memleketimin insani heryerde ayni! Ve herzaman su lafi hakli cikarmis: “Bal tutan parmaiini yalar!”

Simdi sorsaniz Zekeriya Karaman’a, Zahid Akman’a, “aha iste okuduk layn, ne diyorsun?”, diye, “wala iftira atiyo serefsizler” felan derler herhal!

Fekat!

Mal meydanda Ladies and Gentilman of Hacihusrev’li Citizien'lilerim benim!

Sirketler ORTAK!

Dernekler bunlar isbirliinde!

Ortada dooru durust tutulmus hicbisey yok!

Ne makbuzlar var ortada, ne gelen-giden mallar!

Avrupa benim caaanim memleketim gibi diilki, orda “teror” sucu hava-civadir belki amma Vergi kacirma Vatana Ihanetle esdir ve bizim dandik “yardimsever vatandaslar” bunun da farkina Polizei kapiya dayandiiinda anlamis ve bakmislar ki papuc pahali, Alaatiin Cakici’nin bile dayanamadiii Avrupa cezaevlerine girip oyulmak var, “samimi itiraf”lar yapmislar galiba bu sebeble, fekat kimse de sucu ustune almamis, o yapti-bu yapti-su yapti felan diye kivirmaya calismislar ammawelakin olan olmus iste. Elbet bi “anlasma” yapmislardir savcilikla, bu da Bati’da normal yani ve malum dava da neticeye vasil oldu mahkeme cesitli cezalar verdi.

Burda n’oldu?

HIC! Kocaman bi hic hemde!



Kanal7’nin sahibi, bi kac holdingin sahibi Zekeriya Karaman ve RTUK Basi Zahid Akman (bu adamin “Dr.” ve ilk isminin de Aykut olduunu oorendik) “hakkimizda hicbisey yok, sirketlerle alakamiz yok, ispatlamayan serefsizdir” ayaklarinda kibir kibirli dolasiyorlar iste! Oysa, iddianamede gorulecektir ki, Deniz Feneri e.V. ile alakali –iliskili sirketlerin hepsinde bu ikisi BASROLDE! Genel mudurluk felan da yapmislar ve iddianamenin sonuna dooru okuduunuzda goreceksiniz ki bu sirketlere haciz yapilmis!

Inkari gayr-i kabil bi hakikaykatdir ki anasini satiyim, bu ikisinin, Karaman ve Akman’in sirketlerine, Deniz Feneri e.V.’den dolayi haciz islemi uygulanmis!
Buna raamen bu ikisi hicbi halt olmamis gibi davraniyorlarsa… CIBILIYETSIZLER demektir!

Bi de bisey daaa var, bu ikisi de “bizim hakkimizda bi sorusturma yok” felan diyorlar ya, oysa iddianamede bunlarin isimleri nerde gecse, onunde hemen “haklarinda sorusturma baslatilan…” ibaresi yerlestirilmistir; eh tabii, doal olarak bunlar TC vatandasi olduundan, orda diil, burda yargilanmasi yapilacaktir ve “resmen gelecek dosyada” bu da bulunacaktir; ve ulayn dolandiricilar, madem hakkinizda sorusturma yok, niye ordaki sirketleriniz iddiananamede suclaniyor ve dolandiricilik yapildindan oturu HACZEDILIYOR, bunu aciklasaniza!?

Simdi idianameye-dosyayi malum AKP’nin Adalet Bakani Almanya’dan “resmen istedik” dediydi; eh wala, yuruye yuruye gidip alinsaydi bu dosya Almanya’dan (hani bizim ecdadin Frnegistan seferi gibi, bi sefer yaparak) simdiye kadar coktaaaan gelmisti wala ama ne hikmetse bi turlu moderen cagda gelmedi hala! CHP de cikti, avukatlar kanaliyla bu dosyayi aldi ve “al buyur, hadi gereiini yap!” dedi! Aman efendim aman, bu nasil olurmus, bu ne ciddiyetsizlikmis diye AKP’liler bi kopurduler! RTE bile mitingde bundan bahsetti ve dava actik dedi! Kime? Almanyaya diil yaw, CHP’ye!!! Simdi mevzu dosya iceriii diil, dosyanin CHP’y verilis sekli!!! Yuh yani dii mi!

Simdi bakiniz….

Bu Zekeriya Karamanlar, Zahid akmanlar felan, bunlar Iskenderpasa Cemaatinden firlayip cikan tipler; Erbakan-Cosan catismasinda Erbakan’a gecenler… Gecerken zati bikac kucuk sirketleri felan vardi… RTE de Istanbulda Beldiyeyi aldiydi ya, bunlara ihale felan da verdi, bitleri kanlandi… Ardindan Erbakan-RTE ve surekasinin kapismasinda da RTE’den yana olanlar bunlar… Hatta bunlar, o kadar “genis mezhepliler” ki, RP doneminde kurulan ve Recai Kutan’in buyuk hissesi olan Kanal7’yi bile, IMZA TAKLIT EDEREK onun elinden almislardi malum… Yani doalndiricilik bunlarin isi, mesleei olmus! Almanyanin hazirladii iddianameye gore zati bu “mesleei” Deniz Feneri e.V. ‘de devam ettirmisler, bi gunde bikac bin “alindi belgesi”ni imzalamislar!!!

Zati hep derim, bi adam deistim felan diyorsa ondan kork, devamli deisir anasini satiyim;)) Yani firdondu gibi, firildak gibi olur, FIRLAMA olur!

Acliktan nefesleri kokan adamlar, nasil, ama nasil bu hale geldiler?!

Iste mesele!

Ilgili mi diil mi siz karar verin artik, butun bunlarin “fetvacibasi”si da HAYREDDIN KARAMAN denilen adamdir! Butun bunlari biliyordu, kendisine “boole yapiyoz” demeseler de, o, boole yapildiiini biliyordu ve sesini sedasini cikarmadi!

Deniz Feneri e,V’nin burdaki Deniz Feneri ile bi alakasi felan yok diyorlardi ya bi de, yalanmis meeer, iddianamede bunun belgelerini goreceksiniz; bu “fener” yani tam fenermis, bunun “medyatik bi oolani” vardi, masum masum ise basladi, Ramazan ramazan insanlara yardim felan goturdu, isi omuzladi yani, soora birdenbire ne olduysa uzaklasti, haaa, “sairmis!!!” bi de tabii doal olarak, Ugur Aslan, simdi bu n’apiyo?! Af buyurun ama pezo’luk gibi bi sey yapiyo, yuzunde bi avuc pudra ile saklaban kiyafetiyle “evlendiriyo” millet!!! Yazik yaw!

Ise bak!

Niyet hayr olmazsa, akibet hayr olmazmis! Millete akil satanlar, ellerindeki “media araclari” ile onlerine gelenleri leklmye calisanlar, simdi “yuz kizartici suc”larla (ve pezolukla) yargilanacaklar!

Yakisir!

Allah muhafaza etsin wala!

BekciMurtaza@

No comments: