Tuesday, December 16, 2008

Assailik Duzeni ve Duzencileri Yikicam!




BANA DOKUNMASA KONUSMAZDIM

Once bi gorevi ifa edeyim: Ben “Ibdaci” diilim, BD baalisiyim, kendi aranizdaki mevzuular da hic mi hic beni alakadar etmiyor, edecek tarafi sadece BD’ye de dokunan yerler olduunda “hak-perest”ce biseyler soolerim o kadar ve bu kadar... The End!..

Now, yapalim simdi...

Biraz islerim vardi, girmedim foruma, GonuldasForum’a, soora bayram-mayram hesabibi giriyim dedim, hemen o gun de Sabik Adminim’in burnundan ates cikarir bi halde yazdii yazilara denk geldim... Ula n’oluyo dedim; dedim ama ne olduunu, muhatabin kim olduunu felan hic anlamadim. Meeer, -bunu yazdim zati- bizim Felluce’yle aralarindaki bi sorundan kaynaklanan biseymis ve wala yine hic bi sey anlamadim, zati ne olup bittiiini anlayacak vaktim da kalmadan yazilar kaldirildi, ki wala ii de oldu da dedim o an icun ya tarzindan dolayi... Neyse..

Koskoca Binbasiyiz yani, “Harekat Sube” felan da var yani, dedim ki bizim “uyuyanlara”, gidin bakin ve bana herbiseyi felan getirin... (Hey gidi gunler hey! Eskiden bana derlerdi boole, biz de gece gunduz demeden arastirir durur ve raporumuzu verir bi de ustune “eksik rapor” diye firca yerdik, ama wala Ben@ oole yapmiyom, “eksik rapor” felan diye kirmiyom yuzune sooleyerek, “simdi de bana Matahari’nin, bebekken, bi karacinar aaaci altinda, elinde swastika ile cekilmis resmini bulun” diyom, yetiyor: )))))) Bi de bisey soolemisler, cunku, “bakin bakalim” dememden 10 dakka soora “dosya” gelince “hayr’ola?” dedim, “Binbasim Hazretleri, wala bunlari daaa ewwelden topladiydik, gunluk olarak, son gunlerde girmiyoruz, yok bisey, geyik yapiyorlar, onuncun boole sak diye gonderiverdik, yuksek katiniza saygilarimizla arz eder, bayraminizi bi kerre daa kutlariz efendim hazretleri!” diye cevap geldi... Iii!) )

Neyse, bi suru hurda da olmakla beraber, ilgileneceiim seyleri ve hatta “bi de boole bisey war, haberin ola” diye bisey gondermisler ki, oteki bulduklari o kadar onemli diil ama “bu da war” dedikleri var ya, aha bunu yazmama sebeb olan da o “sey”!..
Hani diyor ya biri, “Bizler bazı sitelerdeki gibi oturup sanal dedikodu yapmayalım”, aha, tam bunu hatta ve hatta dikalasini yapmis ve yapmislar; dedikodu, giybet, arkadan konusma, iirenclik, rezillik, korkaklik, ahmaklik, herzelik vs. bla bla bla. etc. felanfilan herbiseyi bi cirpida yapmislar... Ayip!

Kime?

Dusunebiliyor musunuz. Bana@!?

Daaa doorusu, Bana@ ve hep ahmakca olarak karistirdiklari Cok Kiymetli Cete Sefim@’e... O’na yapmasalar bile, benim@ uzerimden O’na ve diier Asil Cete Uyelerimize de, boolece ALCAKCA saldrimislar!

Ulaa oolum-kizim, gelip de doorucana yazsaniza sunu Bize@? Ali-Veli el ele vermis, ortaya Ayseyi de almislar, dertleri BM@!!! Yuh ulan! Mukaddes Blooumuzda yazdiimiz yazilarin altina sacma sapan mesajlar birakanlar veya maillerimize tehdit mesajlari atanlar da boolece belli oluyor!

MEEER FELLUCE ARKADAN VURUYORMUS BIZE!

Ama anlamadiim sey su...

Size ne yaw?!

9 Martci bi rezil hakkinda son yazdiimiz yazi icun bi mail geldiydi mesela, hadi ismini de verek, Sarp Kuray hakkindaydi, maili yazan, “Kuray’ci” felan diil besbelli, dili hicbisekilde sola donmuyor cunku, ustelik bi de Bizi@, “ulkucu” zannediyor galiba, “Kadikoy, Hasanpasa, Erenkoy, Ortakoy”de de randevu veriyor, suratima “Osmanli yumruuu” atacakmis, eh biz de “Ortakoy”u duyunca, Suryani sarkicinin dedii gibi, “kiz sen istanbulun neresindensin!” diye ciirdik: )) Dikkat ediniz “kiz” dedik, cunkum kendisi de oole diyordu kendine sahsen bizzat... Kendisini bi de “ulkucu” mulkucu gibim bisey gibim gibi gosteriyor, oole mi orayi pek anlamadik ammawelakin solcu diil orasi kesin... O zaman Sarp Kuray hakkinda yazilan yaziya niye kopuruyor ve bizi tehdit ediyor, bi muamma bi muamma ki sorma gitsin... Neyse...

Bizim “uyuyanlar”in getirdikleri “bi de bu var” diye, nedir?

Su:

Hani adamin teki, daaa onceden Bizim@ de yazilarimizin yayinladii bi dergide, sirf kafasindaki siyasete uymayan yazilar yazdik diye bize@ saldirmaya curet etmis ve Biz@ de ona gerekli cevabi verince fellik fellik cevabini verecek “forum kosesi” arar olmus ve bi forumu kendine secmisti ya, hah, iste o, 21. 9. 2008’de, http://www.akincigenc.com/Forum/showthread.php?p=817 adresinde de goruleceii uzre, “Bir ‘Gercekci Portresi’ (M. Metiner) Uzerine Gecikmis bir degerlendirme” diye bisey kaleme almis, soora “cevaplar”i da “ (BM) Bir portre...” diye baslatmis...

Simdi fazla alingan olmaya gerek yok, “BM”den kasit, Bulent, Bayram, Berrin, Bilal, Busra, Baki, Burhan, Behzat felan gibi isimli birileri olabilir amma ardindan “baykus” felan geliyorsa, yok deve demenin yeridir, dii mi!

Ulaa arkamizdan ne dolablar cevriliyormus da haberimiz yokmus meeer!

Bunu yapan da wala zayif bi karaktere sahip olduuu kesin ortada olan Eskiya-Karagolge kod SS!

Saz arkadaslari kim? Muuuhahahaaaaa!

“Bizim oolanlar!”

Ama isi KISKIRTAN kim?

Bi devirler Bana@ “abi” diyen, saygili Felluce kod X kisi!

ESKIYA’NIN TEKININ ICGUDUSEL “SEYI”...


Ama once su Eskiya-Karagolge kod SS’in yazdiklarina, M. Metiner hakinda yazdiii yaziya niye gerek gorduune dair lagalugasina bi bakalim:

“(BM) Bir Portre...)

Bu "portre" niçin?..

Bir "zihneyet fotoğrafı" ortaya konduğunda* en azından* "benzeyenler-benzeşenleri" ayırt etme kolaylığı sağlayacağı için;

Kolaylıkla;
-"Bak* ne kadar da sana benziyor!.."

Veya;
-"Bak* sen ne kadar da buna benziyorsun!"
Denilebileceği için...

Hani* "kıyas unsuru" niyetine...

Ne pahasına olursa olsun* "İslâm devrimi mücadelesi" verenlerle* bunların etrafında kümelenmiş "sahteleri" ayırabilmek için...

Velev ki bu "sahtelerin" söylediği bazı şeyler 'doğru' olsun...

"Bakış açın"* bu 'portre' ile aynı olduktan sonra* ne farkeder ki?..”


Simdi “vefa” diycem, “o bi semt” felan da diil, “bi boza markasi” felan diycekler, onuncun demeyim, “vefa” gibi bi “his”le alay edecek kadar zavallilara (oole! alay ediyorlar bu kelimeyle), zavalliliklarini arttiracak pay vermeyelim. Ama diyelimki onlara “I’m mirror!”

Sana daaa ewwelde dedik rezil Eskiya-Karagolge kod SS, “yaw git Watanla, Tarafla, Starla, Sabahla felan uuras, onlar harbiden bu Engerek’on’dan Demokrasi cikaracaklarini zannediyorlar, ne diye Bizimle@ uurasiyon” , ama sen uymadin bu lafimiza, kendini de kuculterek,network’deki basit bi Cete@ olan bizi kendine muhatab aldin, bu eywallah bizi buyultur, ama seni kucultur yaw, elinin altinda haftalik bi dergi var, bak ne guzel arka sayfa da elinde, harikacik yazilar yazarsin,niye Bizimle@ uurasiyon felan dedik ya, iste seni daaa da yerli yerine oturtmak icundu bu, ama olmadi, sen “kucuk adam”lii tercih ettin, taaaaa eskiden, “Sanal Sahsiyetler” mevzuundan bi giciklik kapmissin, (dikkat edin buraya, kendi sooledii bana, “sanal sahsiyetler”den kasti, Ben-Biz@ diilmisiz, ustune bi de Engerek’on gelince gicik oldun, ama galiba bi turlu aklindan cikaramiyon ki o forumda 5 tane mesaj yazmissin, 5’i de Muhtesem ve Muhterem Cetemiz@ ve fakir, garip ben BM@ hakkinda!!!

Senin hayatini isgal etmisiz demekki!

Gece ruyana da giriyoruzdur, booohh! yapiyoruzdur ve sen de terler icinde uyaniyorsundur, hadi itiraf et: )))

Daaa ewwelden “ibdasiz Buyuk Dogu’nun varacaiii yer” felan diyerek, hic diilse Buyuk Dogu baalisi oldumuzu kabul etmistin ve yerimizi de o kit aklinla RTE ve A.Gul’un yani yapmistin... Eh beenmemissiin sen de bizim yeri galiba, hani itiraz etmistik, hak felan verdiiini de pek dusunmuyoruz, sen de o “hak-perestlik” yok cunku, ama sana gore de “siritmis” demek ki orasi ki, simdi almis Mehmet Metinerin yani felan da diil aynisi yapmissin bizi; wala, “bakis acimiz” ooleymis Eskiya-Karagolge kod SS’e gore! (Tabii, “neresi”yle baktiina baali; eskimez harflerimizle yazarsak “goz” ve “go.” arasinda bi “nokta” farki var! )

Yaw ayip be!

Neremizi Mehmet Metinere benzettin veya uydurukca artistik kelime oyunlariyla soolediin gibi “benzesir” tarafimiz neresi a akilli!

Baktim, sen bi de “sair”missin! Vay way way! Duygu, his, felanfilan lazim, hafifden hassas (Mungan gibi diil tabii) olmak lazim “sair” olmak icun dii mi, tamam artistik kelimeler kullaniyon, ama inan sen sair-mair diilsin “ve sair”deki sair’lerden olabilirsin ancak, niye?!

Uzerinden bi sene gecmis bi tartismada haaallaaa takilip kalacak kadar takintili, takintili olmak bi yana nefsi olduuun icun! Ustelik o tartismada, dediiin herbiseyin YALAN-YANLIS olduunu su nefsi tavrinla ispatladiini, yani o gun sana karsi cikanlara, nasil dersiniz siz “kendinden de gizli” felan miydi, iste oole, kendinden de gizli bi sekilde itiraf etmene raamen hala nasil cikip da konusabiliyorsun, anlamak ne mumkun! Ne demistik o zaman, “sanalliii fazla saldirmayin, burda geyik yapilmiyor, sen galiba compituru yeni aldin, (bu da dooruydu, yeni almissin o zaman) o bicim sitelere girmekden baska bisey yapmadin, ondan soora da herkesi oole zannediyon, oysa networkde ne isler pisirilir haberin yok,” felan demistik, n’oldu, iste butun bunlari DOOORULADIN zirr-pirt kalene girdiiini zannettiin topu cikartmaya calismakla!

SALIH BEY “AFERIM” MI DIYCEK?


Simdi de cikmis, M. Metiner denilen asaailik uzerinden Bize@ laf sallamaya calisiyor!!!

Bu kadar dusme! Wala ayip!

Biraz kaliteli ol, biraz dusunerek hareket et, birak “ic gudu”nu, gecmis gecmisde kalmistir, yarina bak felan yaw, (yok, empati yap demiycem, o kabiliyetin yok, anlasildi) hani sen veya siz wala umurumda diilsiniz, ama ne dediini anlamaya calistiim Salih Bey’e ayip oluyor!

Yarin dese sana, “n’aptin bakalim Eskiya disarida?” , “BM@ ve OL@ ile uurastim her firsatda!” mi diycen!? “Vatanseverlere Engerek’oncular diyordu, verdim aazinin payini” mi diycen? Hadi dedin bakalim o ne diycek buna?!
“Afferim, ii yapmissin, Vatanseverlere Engerek’oncu diyene her sey mubahtir!” mi diycek?! “Bizim dergide yazmasina raamen, onu farkli dusunusu sebebiyle M.Metinerle bir tutman muazzam bi atak Eskiya!” mi diycek?! Veya senin aazindan, pardon, klavyenen cikani gozlerin gormuyor mu, battiikca batiyorsun da farkinda diil misin mi?!


Gecelim simdi ismi gibi Eskiya-Karagolge kod isimli SS’i... Gelelim bunun uzerinden, arkamizdan duzen kuran, yuzumuze gulene...

FELLUCE KOD X KISININ GUNAH GALERISI
(Sabik Adminimi Epey Kiskirtmis Meeer!)


Sabik Adminim’in yazdiklarina, kufur, hakaret felan olduundan “okey” diyemeyeceiimi beni bilen bilir, yazdiklarina bunlari cikarirsak eeeer bi “savunma” olduunu da sooleyebilirim.

Bu isin arka plani var mi, -yakin bi zamanda- chat-mhat yaparak gorusurlerken birbirlerine gicik felan olarak mi boole biseyler karalandi, bilemiyorum, bildiiim bisey var ama “ilk tas”, Felluce’den geldi!

Eh, soora anlasildiina gore de “ilk tasi gunahsiz olan atsin!” ilkesine uyulmamis, “gunah”i olan birisi firlatmis... Dilerdim ki Sabik Adminim, kufursuz, hakaretsiz, boolece karsi tarafa “bi muslimeye o.... diyor, yazik yazik ne kotu sey!” dedirtmiycekdi, yani “meselenin oz”unu diil de “meseleden kacisi” kolaylastiracak firsat verdirmiycekdi ve aslinda da, bizim “Uyuyanlar”in getirdiklerine bakinca, Felluce kod X kisinin esasinda Gonuldas Forum ve Sabik Admini ve umumi olarak Forumun uyeleri (mesela ben!) hakkinda cok aaiir laflari olduunu, bunlar uzerinden, cok guzel bi cevap metni hazirlayabileceiini dusunuyordum.

Yani, Felluce kod X kisi, “Reddediyom” tarzi yazisi, belki bardaii tasiran son damla, cunku daaa ewwelinden yazdii yazilar war ve Sabik Adminim onlari gormemis olsa gerek, cunku ben onlara dair bisey yazdiini gormedim, Felluce kod X kisi de onlari gormediini bilmiyor zannimca, gorduune raamen kafaya takmiyor zannediyor herhal ve en son “Reddediyom gaari!” diye “damardan” bi yazi doseniyor, bi de bunu sayfasina koyuyo, hani gormez felan diye forumda! Ve bu da tam Kurban Bayraminda oluyor! Iii mi!

Bu, tam anlamiyla planli bisey benim gorduum; Felluce kod X kisi, is edinmis Gonuldas Forumu, Adminini ve Forumun uyelerini asaiilamayi! Buyrun Felluce kod X kisi bakin daaa ewwelki faaliyetlerinde n’etmis G.F’ye; bunlar onemli, cunku, Bana@, Bize@ yaptiklarinin temelini de burda goruyoz! ...

http://www.akincigenc.com/Forum/showthread.php?p=1112 adresinde “Hack bitirdi mi?” diye bi topicik acilmis, iii, AGF’nin hacklenmesi uzerine “bitiremezler, bitmeyiz” felan gibi gayet normal hamasi tepkiler verilmis burada, ammawelakin Felluce kod X kisi n’apmis, buradan bile Gonuldas Foruma ve Sabik Adminime ve uye olan bizlere laf yetistirmis, buyrun:

“Bir site hacklenebilir..fakat beyinler hackerler tarafından asla hacklenemezler. (..)
Bir siteyi hacklemeden yok etmenin bir yolu daha vardır..
"ADMİNLERİN KİBİRİ.." EĞER ADMİN SİTENİN SAHİBİ-KRALI GİBİ GÖRMEYE BAŞLARSA KENDİNİ*ÇÖKÜŞ KAÇINILMAZDIR.
(...) Admin şunu hiç bir zman aklından çıkartmamalıdır; Çünkü bu iş tek başına asla yapılamaz! siteni site yapan üylerdir.
(...) VE SEN BU SAYEDE BİLMEM KAÇINCI SİTE OLDUK*ÇOK BAŞARILIYIZ*DİYE HAVA BASARSIN! Üyeler olmazsa "sen ve siten" bir hiç tir!
(...) Bu sebepten ötürü senin siteni terkedenleri "hain";kalanları "sadık" olarak ilan edebilirsin..
(...)Bir admin sitesinin en şaşaalı dönemlerini kendi başarısı olarak görürse; HALT ETMİŞ OLMAKLA BERABER*üyelerinin başarısını çalarak da en büyük haksızlığı yapmış olur! Bir davanın sitesi olarak yayın yapmak çok büyük bir sorukluluk gerektirir.. Bu türlü bir sorumluluğu kaldıramayacak kadar ZAYIF KARAKTERLİ BİR ADMİNİN varlığı davaya zarar verebilir.. Admin;bu sorunluluğu kaldıramayacak durumda ise; DAVANIN "SADIK" ÜYELERİ O SİTEYİ TERK EDEREK ADMİN EFENDİNİN "HAİNLER" LİSTESİNE GİRMELİDİR!(...)

DANDİK BİR ADMİN yüzünden tüm net alemine küsüp;davanın propagandası ve fikir paylaşımlarından vaz geçmek hiç doğru değildir..

(...) Sanal alemde sanallaşmadan;davayı anlatmak gerek..

(...)Dün başka bir çatı altında başladı mücadelemiz;bugün burdayız..yarın belki başka yerde.. bu hiç mühim değil.. Mühim olan bir sitedeki yazılar değil..O yazılar hacklenebilir.. fakat beyinlerimizdeki ve kalplerimizdekiler asla HACKLENEMEZ!

BİR ADMİN SİTESİNİN BİLMEM KAÇINCI YIL DÖNMÜNÜ KUTLAYABİLİR ve bunu kendi başarısı olarak görebilir..Görsün sorun yok.. Siz bir sitenin bilmem kaçıncı yıl dönümüyle değil;ihtilalin hazırlıklarıyla ilgilenin(...)”

Bu yazinin tarihi 10-13-2008; fazla bi zaman olmamis yani... Bi onemli husus, Felluce kod X kisi, “Cevap: Sütunhaber Sitesinden Yalan Haber” isimli topicikde “Bizler bazı sitelerdeki gibi oturup sanal dedikodu yapmayalım.. Bana ne? size ne? biz işimize bakmalıyız ve rainbowrader abinin dediği gibi dergi ve kitaplarla meşgul olmalıyız.. Yoksa işte mazallah bizim sonumuzda bahsi geçen kişiler gibi olur..” diyen biri!!!

“Sanal dedikodu... sanallik yapmayalim!!!” [/u]

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu durumlari diil mi simdi bu!? Sana satasan yok, laf yapan yok, ama sen oturmus zirt-pirt Gonuldas Foruma ve “burda” kalarak da “beyinlerini hackleten” diyerek GF Uyelerine hakaret etmeyi maharet bil, ama yine de zeytinyaiii olmaya calis!!! Ayip!

Dediim gibi bu mevzular pek ilgilendirmiyor beni@, ama “beynini hackleten” diyerek hakaret yediimizden ve en onemlisi de Bana@ satasmasinin, onuncun NORMAL BI FONKSIYON olduunu gostermek icun yukaridaki mevzuuyu kabaca aldim... (Eli kalem tutan bi –mumkunse Ibda’ci olmayan- bi Ibda baalisi burdaki karaktersizliklerden “destan” cikarir.)

”ABI” DEDIINE KUFREDEN FELLUCE KOD X KISI!...

Yukarida bahsettik, Eskiya-Karagolge kod SS’in buram buram nefsaniyet kokan cocukca laf sokusturma cabasina, “(BM) Bir Portre” basliii altinda cevaplar gelmeye baslamis ve bunlardan birisi, “yikicii ii mi?” diyen –ismi gibim- Vasat kod X kisi, buna da Eskiya-Karagolge kod SS, “wala hec aklima gelmedi” diye cevap veriyor, buna da Felluce kod X kisi, “:) DEMEK AKLINIZA HEEÇ GELMEDİ? OYSAKİ ONUN AKLINDAN HEEÇ BİRİNİZ ÇIKMIYORSUNUZ.. AYIP WALLA BİRAZ VEFAKAR OLUN..HATIRLAYIN” diyerek istihzali bi destek cikiyor ki, iste bu, yuze gulup arkadan duzen kurmakdir!

Daa bitmedi Felluce kod X kisinin hakaretleri, daaa bitmedi...

Yukaridaki rezalete Eskiya-Karagolge kod SS,gaza gelmis, kurmuslar orda bi duzen ya, tam gaz, zavkini cikara cikara (“kaba tabiri bi kenara, fikih’da “el ile istimna” derler buna ya neyse) “Ulaaaa* ben bunu bir yerlerden çıkaracağım ama?.. "Gözüm ısırıyor" sanki bi yerlerden de..” diye cevap veriyor ve iste o zaman da Felluce kod X kisi soole diyor:

“M.metiner hakkında biraz nete baktımda adamı tanımayan yokmuş yahu..
meğer çok popülermiş..
ortak kanı şu;ebruli..
adamın rengi belli değil yani..

ama baykuşların rengi siyah olur..siyah bir renk midir? orası ayrı mevzu..
madem gözünüz hala tam hazmedemedi; hala ısırma safhasında;ozaman ahandana size bir kaç ipucu:

yikicilik;ulumaaa;baykuş;siyah;klavye;mause;pc;düd ük;gülücük;dana;çorba;elalem;sosyete;çete;şef garson vs..

işte boooleee..”


Bunlar ne zaman oluyor?, 21. 9. 2008’de!

Harbiden, bizim “uyuyanlarin”, “bi de bu war!” diyerek getirdii bu mesajlar beni@ fena yapti; tamam uzerimize yazilarimizdan sebeb geliniyordu ve bunlarin nicknameleri de belli idi ve Felluce kod X kisi yok idi bunlarin arasinda ve inanin bu, “hic diilse o akli selimle davraniyor, gecmisdeki paslasmalara vefakar kaliyor” veya “uymamasi guzel onlara!” felan diye teselli oluyorduk.

Aldaniyormusuz!

Aldatiyormus bizi!


(Isin guzel tarafi ne biliyor musunuz,-yukarida da dedim ya- bizim “uyuyanlar” bunlari daaaaa o yayinlandiii tarihden itibaren biliyorlarmis, copy yapmislar, Ben@ isteyince cikartip koymuslar!!! “Moralin bozulmasin” dedik diyorlar!)

Eskiya-Karagolge kod SS orda kuyruk acisi ile icgudusel yazsin, Beni@. Bizi@, M. Metiner’in “bakis acisi”na sahip olmakla itham etsin, sen ordan cik, “baykus... klavye... mouse... sosyete, sef garson” felan gibi (anlamadiimi zannetme!) tamamen istihza, hakaret ve daaa da onemlisi onun “bakis acisi” na sahib olmakla ithamina sesini cikarmadan hakarete katilarak onay ver! Yazik ve ayip! Veya sarapcinin sahidi siraci!

Oysa M.Metinerin en onemli hususiyeti, don baba donelimci olmasidir, dun oole derken bugun boole demesidir, ammawelakin Ben@-Biz@, dun ne diyorsak bugunde onu diyoz ve hatta “dun” dediklerimizden oturu Eskiya-Karagolge kod SS’in icgudusel yazilarina muhatab oluyoruz, o halde burda “don baba donelim”ci taife de SIZ oluyorsunuz basta Felluce kod X kisi, Eskiya-Karagolge kod SS ve saz arkadaslari!

Acin su blooumuzu, bakin forumlardaki yazilarimiza, yazilarima,hatta dergide cikan yazilarimiza, hic “donek” olabilecek bi tarafimi gosterebilecek misiniz, gosterin butun dediklerinizi kabul edeyim, ama gosteremezseniz, (zati hala o dediklerimiz dedik diye hakaret ediyorsunuz ya bize!) oole haalaaa icgudusel hakaretlerle cevap verecek olursaniz, su yazdiklariniza kendiniz muhatab olacaksiniz:

“1- İftiracı iftirası sebebiyle haram işlemiştir. Günahkâr olmuştur.

2- Müslümanlar arasında Allah ın görmek istediği uhuvveti, sevgiyi, muhabbeti, saygıyı, güveni, huzuru, neşeyi ve barışı bozarak, şeytana habis ve iğrenç işinde kolaylık sağlamıştır.

3- Kendisini Allah ın rıza dairesinden uzaklaştırmış, Allah ın lânetine yaklaştırmıştır.

4- Yalan söylemiştir. Tarafları aldatmıştır. Yalanı ortaya çıktığında kendisi insanlara mahcup olmaktan kurtulamayacaktır.

5- İftira attığı kişiyle helâlleşmezse cezasını mutlaka görecektir. Dünyada bir gün kendisi de attığı iftira kadar şeni bir iftiraya mahkûm olur. Âhirette de Allah ;ın sorgusuna ve cezasına mahkûm olur.”


Bu, Felluce kod X kisinin sitesinde, Sabik Adminim kendisine yonelik “Oros...” kelimeleri ile dolu cevap yazisi uzerine, kendisine destek cikan yorumlara ekledii yorum yazisindan; soole o halde Felluce kod X kisi, Beni@, “M.Metiner’le ayni bakis acisina” sahib olmakla suclayan icguduyle yasayan Eskiya-Karagolge kod SS’ e karsi niye sesin cikmadi? Hani oole “fetvali fetvali” gidiyorsunuz ya, bunun, bu ithamin, eeerci bende boole bi “bakis acisi” yoksa, sahibine, (icguduyle yasayana) geri doneceiini felan niye soolemedin?

FASIST ZIHNIYET


Ama yok, Felluce kod X kisi ve saz arkadaslari kurmuslar orda kendilerine gore bi duzen, bol kepceden atmakla, sallamakla, kendilerinden baska turlu dusunenleri, basitce KAFIRLIKLE itham etmekden hic sakinmiyorlar; girmiycektim oraya ama, daaa ewwel bahsetmistik, Eskiya-Karagolge kod SS’in yazdiklarindan oturu “FASIST ZIHNIYET”demistik, iste bu FASISTLIIN SIRAYET ETTINI gormek ama bunun bi “kucuk bi yerde” kaldiini, ana yapiya bulasmadiini da gostermek icun (cunku “onlardan” baska kimse bana, bize boole konusmadi, ama itiraz ayri, elestiri ayri) ve Felluce kod X kisi hakkinda aldandiimi ortaya koymak icun bu zihniyeti “tesrih masasina” yatirmak gerekir!

“KAFIR FETULAH” diye bi topicik acmislar, okudum, wala utandim yaw! Onune gelen (Felluce kod X kisi de dahil ve son yazdii bi mesaji var, dikkatimi cekti, deeinmeden gecmiycem) kufur, hakaret ve tabii ki “kafir” felan demeden gecmiyor ordan. Onlarin sorunu elbette bu, ama “kafir demeyin” diyene de tekme tokat girisiyorlar ya o sinir bozucu!

Yazik wala yazik! Utandim yani!

Bu kadar mi seviye duser yaw! Ama hak vermiyor da diilim yani, orasinin isminde “genc” kelimesi geciyor, doallikla boole seviyesizliii de ancak hem vucut hem hem kafa bakimindan “genc” hatta ve hatta “subyan”lar yapar!

Oole ki, adamin teki cikmis, “Fetulaha herbiseyi diin, hain, isbirlikci, kopek vs, ama kafir demeyin, ehliyeti olmayan diyemez” felan diyor, e tabii bunlar “ehliyet sahibi” ya, bakkaldan alinmis bi ehliyetle araba kullanabiliyorlar ya, bunlarda o var yani, “nasil dersin sen boole, kafire kafir demeyen de kafirdir!” felan diyerek... Hatta komik ve hatta traji komik su ifadeye bakin:

“mahlas efendi vatan haini olan birine imansız denmezmiş ..o zaman senin mantığınla Allah Resulü hatalı cümlemi kullanmış ki <> emrini buyurmuş.sen ise vatan hainine imansız denmesinden rahatsız oluyorsun...”

Yuh yani dii mi?! Bu kadar “Aristocu” nasil olunur bilenler anlatsin; ama anlatsaniz ne fayda, Vertes kafaya koymus illa “kafir” yapcak Fetulahi ve boole demeyenleri de “kafir” olarak gorecek! Simdi su cumlelere bi bakin yaw; “ben Fetulahdan baskasina kafirsin demedim” de diyebilir, ama o zaman da ne dediini bilmiyor demektir ve apaciktir ki, su tartismada ikisinden biri (Fetulah kafir midir diil midir o haric) “kafir” oluyor. Birisi oole diyor, birisi diil diyor; netice de boole oluyor ve bu da “keskinlik” oluyor!!!

Buyrun rezalete devam:

“ <> (demis bi uye, Vertes kod X kisi de buyurmus:)
fetullah orospu çocuğu beni mahvetsin allahın seversen sende sakın araya girme. o kafir orospu çocuğu beni mahvetsin bakalım benim ALLAH'ım ve yolunu takip edip ruhaniyetinden istimdat istediklerimmi büyük yoksa onun kenefteki necasetten aşağılık ilahı ve tapındıklarımı ???
bak büyük harflerle yazıyorum
O OROSPU ÇOCUĞU KAFİR FETULLAH BENİ MAHVETSİN”


Bu, harbiden “haddi asmak” demek; tamam Fetulah ile bi sorunun vardir ama anasiyla, babasiyla ne sorunun var, niye onlari isin icine sokuyorsun? Bi de dikkat ediniz, “ororspu” kelimesi gayet rahat, gayet doal olarak kullaniliyor, dikkat! Bi de “benim ALLAH'ım ve yolunu takip edip ruhaniyetinden istimdat istediklerimmi büyük” demesi yok mu, kopulacak yer!

Kendi Fasistliiine, “ruhaniyetinden istimdat istedi(gi) büyük”leri de karistiyor ya, Said Nursi Efendi hakkinda galiba, sizin kitablarinizda okumustum, nerde bilmiyorum, Salih Beyin bi sozu vardi, “hem kendini hem de ismini verdii buyukleri yere batirir” gibi bi ifade vardi galiba, oole, bu “durum” tam da iste o! Senin “buyuklerin” Fetullaha “kafir” de, “oro.... cocuu” de diyor, dii mi!? Hadi gecmis olsun!

Felluce kod X kisi ne yapiyor bu esnada; hani “baykus... klavye... mouse... sef garson...” felan diye assailik bi sekilde Bizimle@ dalga gecmeye calisan icgudusel sahis ne yapiyor derseniz, buyurun:

“Şu konunun konuşulmasının kime ne faydası var??

bana hiç bir faydası yok!

(Fetulaha Kafir denmesine karsi olani kastediyor/BM@: ) mahlası mahlas olan şahsın ekledikleri ve kendi kafasından yazdığı HİÇ BİR ŞEY BENİM UMURUMDA değil!

Ona sabırla cevap veren GÖNÜLDAŞLARI SABIRLARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM!

konu 15-16 sayfa olmuş ve hala devam ediyor!

daha nekadar sürecek?*

hani onu bilelimde ona göre şu foruma bir müddet girmeyelim!

Zira bir İBDA PLATFORMUNDA FETTOŞUN KAFİRLİĞİNİN TESCİLLENMESİ değil daha başka şeyler konuşulmalı!

Bu gün niyetim yoktu foruma girmeye;fakat girmiş bulundum..ve bu konunun halaaa devem ediyor olduğunu görünce moralim bozuldu..

Bu konuya cavap yazıp mahlasa prim yaptırmamak için yazmadım..Onun yerine gidip imzamı değiştirdim!

" ŞUAN ŞU DAKİKALARDA KUMANDANA İŞGENCE YAPILIYOR!" ve altına şunu yazdım _PEKİ BİZ NE YAPIYORUZ!

Sonrada sildim!

Herkes onu içinden kendine sorsun daha iyi..

mahlasın derdi beni ilgilendirmiyor!

Ne o yazdıkça beni ikna edebilir;nede sizler cevap verdikçe onu ikna edebilirsiniz..

O yüzden herkes inandığıyla yoluna devam etsin!

Buda benim son mesajımdır..

Cevabını burdan almak istemediğim bir soru sorarak bitiriyorum:

_mahlas!

fettoşun kafir olmadığını söylersem telegram işgencesini bitireceğine söz verirmisin???”

Simdi “Mahlas” isimli uyenin, sirf, oole herkesin Fetulaha kafir diyemeyeceiini HAKLI olarak soolemesine (dikkat yalniz, haindir, isbirlikcidir, ibnedir Fetulah, diyen biri bu Mahlas, yani Fetullahci diil, sizden biri!) Felluce kod X kisi, “tamam, senin gibi kafir OLMADIGINI soylersem telegram iskencesini bitirir misin?” diye sorarak hem kendi ahmakliini ve okuduunu anlama kabiliyeti olmadiiini ortaya koyuyor hem de ISKENCECI OLMAKLA ITHAM ediyor! Okudunuu anlamayacak kadar AHMAK, cunku Mahlas, “Fetulah kafir diildir” demiyor, “olabilir.. mumkundur.. ama bunu senin sooleme hakkin yok, cunku sen kara cahilsin, dinden, fikihdan anlamaycak kadar cuhelasin!” diyor! Bu ve saz arkadaslari ise, “Fetulah kafir DIILLDIR” dediini zannediyorlar! Aradaki NUANSI anlamiyorlar ve Allah muhafaza itham ettikleri seyle kendileri yuzyuze gelebilirler doal olarak!

Hadi burayi gectik, su lafa bakin: “İBDA PLATFORMUNDA FETTOŞUN KAFİRLİĞİNİN TESCİLLENMESİ değil daha başka şeyler...” Cok mu onemli yaw, “Fetulah kafirdir” demek ve bunu da “tescil” etmek; kendilerinin dedii gibi dersek, “sizin baska isiniz gucunuz yok mu?”

Ama dikkat ediniz, burdaki mesele, onunbunun “kafir” olu olmamasi diil, onunbunun kafir olduuunun tescili felan diil, misal olsun orneiin forekzambil, Fetulah evliya gibi olsaydi, sutten cikmis ak kasik gibi olsaydi, hani ismiyle musemma olsaydi, ammawelakin Felluce kod X kisi, Eskiya-Karagolge kod SS ve saz arkadaslariyla bi mevzuuda farkli dusunseydi... inanin yine “kafir” olurdu bunlarin dilinde!
Dusunsenize, surda o kadarlik bi gecmisimiz var, coounluuyla forumlardan tanisiriz, ama sadece bi mevzuuda farkli dusunduk (ve kendimizi savunduk diye) “M.Metiner bakis acisina sahip olmakla!” damgalandik! Fetulaha “kafir” diyenler, M.Metinere hayda hayda derler, eee, o halde Ben-Biz@ “kafir” mi olduk? Iki ucu sivri mizrak, denmis bu ithama, ben de yoksa (elhamdulillah yok!) o uc nereye saplanir?!

Hadi bunu biraktik, ulan nezaket, letafet, zarafet gibi bi takim seyler vardir, sizin bu yaptiiniz, trafik isiklarina bile “tagut kanunu” diye uymayan ve “trafik isiklarini icad edeni” de “kafirlikle” itham eden BEYINSIZ TAKIMI (yani bi baska Fasistlik!) ile ayni diil mi?!

Cikmis bi de diyorlar Mahlas’a “ben senden fazla Risale okudum, felanca ile filanca gurbu disinda Nurcularin, hepsi bi moka yaramaz!”; ayip ayip! Eee, sorarlar adama, (Felluce kod X kisi ile Sabik Adminim arasindaki mevzuudan da once) Bana@ hakaret edenler, dalga gecenler, birbirlerine en basit kufurlerle itham edenler gastelere, dergilere kapak olanlar KIMLERDI ve bu cok mu “iii” oluyor?!

FASIZME GECIT YOK


Utaniyorum...

Hele Mahmud veya Akinci_1 midir nedir “devrime kadar sabret, devrimden sonra hepsi cezalandirilacak” demesi yok mu, ki aynisi Eskiya-Karagolge kod SS’in, yukarida naklettiim laflari arasinda da var, “ne pahasına olursa olsun* "İslâm devrimi mücadelesi" verenlerle* bunların etrafında kümelenmiş "sahteleri" ayırabilmek için... Velev ki bu "sahtelerin" söylediği bazı şeyler 'doğru' olsun...” ; buna ne demeli?! Herkes yanlisda, hatta beni@ birakin, kendi gonuldaslari da yanlisda, bi kendileri dooru, bi kendisi Eskiya-Karagolge kod SS “islam devrimi mucadelesi” veriyor, Bendeniz mesela lafolsuntorbadolsun diye is yapiyom ve tabii ki doal olarak ayvayi yiyom!

Bi yazimizda bahsetmistik, “su Engerek’oncular bi darbede basarili olsalar, bu arkadasda kazayla orda olsa, demekki ilk isi Bizim@ tepemize, kendisi gibi inanmayan muslumanlarin tepesine binmek olacak!” diye, bu ifadeleri iste o sozlerimizin ispati!

Utaniyorum!

Sizin kendiniz BD’ye nisbet etmenizden utaniyorum! Ama Engerek’onculari savunmalarini da anliyorum: Tencere dusmus kapaiini bulmus!


Felluce kod X kisi ve saz arkadaslari, -moda oldu nasilsa!-, SIZLERI sahis olarak REDDEDIYOM anasini satiyim, sildim defterden...

Madem arkamdan duzen kurup, kohne koselerde el ile istimna kabilinden laflarla vaktiniz gecirecek kadar havai kisilersiniz, madem M. Metinerle ayni “bakis aciisina sahip“ olduuumu dusunuyorsunuz, kimbilir kendi aranizda da neler neler soyluyorsunuz hakkimda ve hakkimizda... cok fena bi “dusman” kazandiinizi, yazdiiniz, ettiniz ne varsa herbiseyinizi bundan sonra (fasist kafanizi gostermek icin, Ibda’yi ve diier Ibda baalilarini da tenzih ederek) iciina giciina gozden gecireceiimi, blouumda da “BD dunya gorusuyle” elestireceiimi iftiharla bildiririm!

Siz istediniz cunki!

Haa, “Su an su dakka K’ya telegram isgencesi yapiliyor” dii mi!!! Cok uzuldun, icin icini yiyor, gozunu uyku tutmuyor dii mi Felluce kod X kisi!

Sana bi sey sooluyum mu, ASLINDA, senin boole fasist ve icguduyle hareket ederek Salih beyi savunur gibi olmandan buyuk iskence yoktur Salih beye!


Kizdirdiniz beni!

Duzen kurmiycaktiniz!

Yikicam onu!

BekciMurtaza@

Not: Sert bi yazi oldu, olsun, biraz genisce de oldu, olsun; basta dedim, “sizin ic isleriniz umurumda diil, ama eeerci bana-bize@ dokunuyorsa, kusura bakmayin”; o vukuat olmasaydi bendeniz hic bi seyden habersiz olacaktim, arkamizdan duzen kuranlarin farkinda olmiycaktim, bu yaziyi da yazmiycaktim; farkina vardim ama ve o duzenciler hakkinda yazdim, bunlar da 3-5 kisi, baskaca diil, yazdiklarimdan oturu Ibda’ya ve Ibda baalilarina laf attiiimi felan sooliycek olan olursa ki olcaktir da, bahsettiiim Fasistler bunu soolemislerdi evvelden malum, bunlar haricinde boole diyecek olanlar olursa yazimi bi kere daaa okumasini tavsiye ederim, ona raaamen “var!” diyorsa bana onu gosterip aciklamasini isterim, olur ya klavye sehvi olabilir, duzeltirim, hic yuksunmem, ozur de dilerim, ama bilin ki Ibda ve Ibda baalilari ile hic bi sorunum, derdim yok, su yazimi elestirebilirler de daaa ewwelden olduu gibi, usluba dikkat ederek, hakaret etmeden yapilan hersey kabulum, ammawelakin isimlerini bahsettiim Fasist guruhdan gelecek olanlara “baska kapiya, baska kapiya” diyeceiimi de soolerim, yazdiklarimin Sabik Adminimin yazdiii hakaretleri savunur olarak algilanmasini da istemem, forumda yazdiim yazida da soolemistim zati, “deeymez, bosver” diye, hatta “Let It Be-Birak yaw bosweret!” diye de bi music yerlestirmistim, benim derdim, sadece ve sadece BIZE yapilan hakaretler, guvendiimiz karlara kar yaamasi, baska bisey diil ve bu zihniyetin bir bir gosterilmesi... Bunlarin disinda soolenecek hicbiseyi kabul etmiyorum; hele simdi bu yazi uzerine vaveyla koparip aaizlarina geleni sooliycek olanlara, “hakkimda hakaret ve kufur dolu laflar konusmiycaktiniz, konustuunuza gore de katlanacaksiniz” derim. Bu kadar. Ama, aslinda bunun bu kadar olmamasi gerektiini, bu FASIST ZIHNIYETI devamli desifre etmek gerektiini de ortada.

No comments: