Tuesday, December 30, 2008

Erkek Adam Araniyoooo!



Gazze’ye, yani bagimsiz Filistin Devleti topraklarina karsi, Israil tarafindan saldirilar devam ediyor; olu sayisi 400’e yaklasti, yaralilar ise binlerce... Elbetteki devletlerin coou “kinadi”, “bizim TC” de tabii ki doal olarak “protesto etti!”

Ahlaksiz, seks duskunu Israil Cum.basi Olmert’in Ankarayi ziyaretinin akabinde boole bi saldiri gelmesi, akillara, “bizim TC’nin haberi varmiydi bu pislikten?” gibi, oldukca gerekli ve mantikli sorulari ortaya cikariyor, ama bunun yaninda “parlak cocuk” Babacan’in, “abisi”, ki kendileri “bizim TC’nin Cum.basi” oluyorlar ve “parlak cocuk” Babacan da simdiki koltuunu ondan almistir, ewwet, “abisi”ne danisarak, yine “bizim TC’nin Basbakani RTE”nin kimseye danismadan, dumduz, herzaman olduu gibi burnunun doorultusunda verdii demeclere bakilirsa, “bizim TC’nin yetkili ve etkili” tipleri “aldatilmis kadin” mod’undalar! "Wallahi bize soolemedi serefsiz sexso Olmetrt yaw”, diye bi konusmadiklari kaldi ki, buna da inanmak mumkundur ihtimal olarak doal olarak!

“Bizim TC’nin Basbakani RTE”, hizini alamadi, oralari buralari dumduz etmek icun, Ortadoou turuna cikmaya karar verdi; Suriye, Misir, Suudi Arabistan’a gidecekmis, “sorunu halletmek icun!”

Iii, gitsin, gezsin, dolassin, memlekette sikilmistir, hava alir kendine gelir de, birisinin buna bombalanan yerin, “sorunun” yani, Filistin’de olduunu soolemesi lazim!

Haaa, gitti yerlerin “soruna” bi dahli olmaz mi, niye olmasin, elbette olur ve bugunku “iki parcalidan fazla iki devletli” bi gorunum sergiliyorsa Filistin, bunun sebebi, iste o gideceii devletler; yani, oraya gitmesi, sadece ve sadece HAMAS aleyhine kumpas kurmaya yarar!



Yoksa niyeti bu mu?

"Yok wala oole diil, ben ne yaptiimi biliyom mu OL@’cuum, kizdim, Kasimpasaliyiz ya iste, anlarsin, caktirma, eee, soole ne yapayim, yapmayan serefsizdir”
, derse eeer, derim ki ona, birak simdi bu ayaklari, kulaklarini dort ac dinle: SikIysa, yiyorsa ister Misir’dan ister Urdun’den ister Suud’dan atliycaksin arabaya (ucak mucak diil anasini satiyim!), arabalara, cekeceksin en ondeki arabanin tepesine Osmanli Armasini, acacaksin teybin sesini bairtariracaksin Mehter’den “Genc Osman”i, gostere gostere, baira caira, Gazze’nin icinde tur atacaksin, alacaksin eline Kales’i bi de “guney”e donup hedef alarak poz vereceksin, tepende ucan savas ucaklarina Kasimpasalilarin cok bildiii “el hareketi”ni de yapacaksin ki eksik kalmiycak, HAMAS’la e “yaw ben sizin gibi cesur felan diilim biliyonuz, hafifden tavsan yurekliyiz, hatta silaha da karsiyim ha, wala, serrefsizim ooleyim, ama boole KANCIKCA oldurmeye, oole ucaklarla gelip coluk cocuk oldurup, soora da havalanmalara gicik olurum, yok Hizbullahin soktuunu cikarmaya calisiyormus da, yok Misir’i Gazze’yi isgale zorluyormus da, Filistin Devletini boole yokedip, milleti birbirine dusurmeye calisiyormus da, felan filan, yok aabi, boole kumpas, kivirtma, dansozluk olmaz bizde, cik erkekce gel, iste Lubnan gibi mesela, canim kurban, herkes boyunun olcusunu alsin, yani, fazla bisey aramayin su benim yaptiimda, tirsaimdir yani biraz, hani suraya gelene kadar odumbilmemneremekaristi yani, ama wala gelmem lazimdi, kanima dokundu yaw, haaa, bak ben gene sana karsiyim, silahla olmaz kardesim!” de ve OL KAHRAMAN!

Haa, bunun aynisinin tipkisini “bizim TC’nin Cum.basi” da yapabilir yani, akil ver dediler, verdik iste, bu akla uyan mali goturur, demedi demeyin! Haa unutmadan ama, oole “danisman”, “ozel temsilci” felan gondermekle olmaz, bizzat, sahsen, kendileri gidecek bunlarin herbiri, bak o zaman memlekette Engerek’on-mengerek’on kalir mi, secimlerde sizin alacainiz %85’in artakalani olan %’15’iyle “dier partilerin kullisi” uurasmaz mi, cevabini size birakiyom!

Bi de da hemen “protesto gosterileri” yapilmis, Taksim’de, Fatih’de felan, ulkenin her yerinde yani, “Israile lanet yagmis”mis!!! Yiyim oole laneti! Ulaaa cop yemeden, gozyasartici yutmadan, iki cam felan kirmadan mesela gosteri mi olurmus!!! Wala! Topunu toplasan hepsi ayni mokun yolcusu “sapik kol” taraftari tiplerin elindeki dernekler, vakiflar, komisyonlar, platformlar felan toplanmislar, bildiri okuyup rahatlamislar!

Bakiniz simdi aklima geldi, bunlarda yeni moda, gosteri yeri olarak Istiklal Caddesi! Niye ki? Geleneksel olarak boole gosteriler, Beyazid veya Fatih’de yapilir, oolesi daaa ii, hem daaa bi manali, niye solcularin, liberal bozuntularinin, travestilerin mekani ve gosteri yeri Istiklal Caddesi ve Gassaray Lisesi onu!?

Niye?!

Hani, “biz deeistik, bakiniz burda demokratik bi hak olarak gosteri yapiyoz ve soora da Inci’de profiterolumuzu yiyip daailicaz” felan mi demek istiyorlar, ben oole anladim!

Iste bununcun, yukarida “danisman, ozel temsilci olmaz, bizzat kendileri sahsen gidecekler” dedim; gonderirlerse, “profiterol yenir” sadece!Sahaya ineceksiniz! Karsinizdakini zorluycaksiniz, tehditlerine, cazgirliina uymayacak, inanmayacaksiniz, YURUYECEKSINIZ, iste o zaman ANADOLU KITASI YURUYECEKTIR!

Ama bunlarin hicbiri olmayacak, (ne RTE ne AG) bu dediklerimizi yapmayacaktir, vakif-dernek “zengini” tipler de “profiterol yemek”den vazgecmeyeceklerdir, milletimiz de ERKEK ADAM hasretiyle yanacaktir, adamin olmadiii yerde keci ile oyalanacak, avutulacak, uyutulmaya devam edecektir!

Kisaca efendim, arzederim:

Bir ERKEK ADAM araniyoooooooooo loooo!


OYLESINELAF@

Olasi yargilara aninda cevaplar:
1) “Sen oole diyon da, bu bizimkiler oralara felan gitseler, oldururler onlari, olmadi, burda darbe yapip Menderes gibi astirttirirlar, olmadi, ekonomik kriz cikartip istifa ettirir bi de dolandiricilktan yargilarlar, oole sanal sanal sallamak kolay” diyecek olanlara derim ki, ula okuz oolu okuzler, kilibik bile olmayan tirsaklar, tedbir tedbir diip korkakliiklarina bahane bulan “keci”ler, niye “ERKEK ADAM ARANIYOR” dedik ki, anlasaniza! Onlarin hepsini biliyoz, yapabilirler, deneyebilirler, is, butun bunlara raamen ONU yapabilmekte, yapabilecek CESARETE sahip olmakda, adi haywanatlar surusu! Dediimi anlamamis, bi de kalkmis akil veriyo! Yuh ulan! Milleti de kendileri gibi korkak, tirsak zannediyorlar bunlar! Yikilin karsimdan!

2) “Dernekler iidir, bak hic diilse ses veriyorlar, yalniz olmadiklarini felan sooluyorlar Filistinli kardeslerimize” felan gibi alcakca ikiyuzlu sallamalar yapanlar da cikabilir tabii doal olarak, cehennemin dibine kadar yolunuz var derim. Adamlar orda can derdinde, bu beyler takim elbise kravatli olarak “eylem” yapiyorlar!!! Dernegi, vakfi kurduktan soora “sermayen” ne kadar artti, onun hesabini ver ilk once derim, boolerine!

1 comment:

başlar yüksekte said...

zamanında İslamda böyle mitingle grevle hak arama metodu yoktur diyen abdurrahman dillipak elinde megafonla eyy musa isaa diye böğürmekteydi.. arz ederim.