Monday, July 03, 2006

FARUK'TAN BANA, BENDEN ONA MAILLER...


Evet, nihayet Faruk’tan bekledigim mail geldi; dun gece geldiginden az asagida yazdigim ve sonunda “hala cevap gelmedi…” diyen yazimi hic duzeltme yapmadan astim buraya…

Faruk’un gonderdigi mail su:

-------------------------


Kimden: "Sabatay Sevi"

Re: Cok ayip ettin!

ÖylesineLaf gardasim

Fazla yazamayacagim, bavullar hazir, iki saat sonra evden cikiyorum, nasip olursa yolcuyum.

Önce blogun hayirli olsun. Her iste bir hayir vardir, son zamanlarda olanlar iki blogun dogmasina, reytingi yüksek bir forumda sabatayciligin agirlikli olarak konusulmasina vesile oldu galiba, bundan ben ancak memnuniyet duyarim, varsin kimileri bana gücenirse gücensin, aleyhime kampanya acsin, hatta bazilarini da inandirsin.

Ayip ettin diyorsun da, benim 3 defa gönderdigim maile cevap vermedin. Forumda yazilarini göremedim, aradan uzun zaman gectigi halde ses-seda cikmayinca bir daha yazmayacagin zehabina kapildim. Forum niye kapandi, niye acildi, simdi uzun mesele. Kisacasi su, sihhi vaziyetim zaten malum. Moral/maneviyata en cok ihtiyacim oldugu bir zamanda bunlarla ugrasacak gücü kendimde bulamadim. Tamamen kapatmaya da kiyamadim. Kisa bir müddet icin yazacak birseyi olanlara acik birakip, umuma kapattim. Tam rahat ediyordum ki, "ac artik su forumu" tarzindaki israrli talepler karsisinda yeniden actim.

Bu hayali alemin dostluklari da pamuk ipligine bagli oluyor anlasilan. Sanki "Vurun abaliya!" olduk. Zaten kimin ne oldugunu, hangi maksadi güttügünü, ne hesabi oldugunu son zamanlar ben de anlayamadim, kafam iyice karisti. Belki kisa bir istirahat hadiselere baska bir zaviyeden bakma firsati saglarsa yine devam ederiz.

Simdilik bu kadar, Alla'a Ismarladik.

Selam, hürmet ve muhabbetlerimle.

Faruk

Beni bilen biliyor, gizlim saklim yoktur. J Ona yazdigim cevabi asagiya naklediyorum:

Ynt: Re: Cok ayip ettin! (Bende “ayip” yok!)

Selam Faruk…

Cevap yazmana hakkaten sevindim.

Evvela Allah sifa versin diyeyim.

Ama “cok ayip ettin” basligina gonul koydugumu soyleyeyim. (Benimki –cok kizginim, ifadesi- ne derece HAKLIYSA senin ki o derece gereksiz…

Niye?!

Bir kere ben kapali oldugunu zannettigim bir donemde “iceride” benim ve Cete Uyem’in girisinin engellendigini anliyorum; bir haber verilse mesele degil ama hicbir haber verilmiyor. “Sana yazdim ama cevap vermedin’ foruma yazmayinca yazmayacagini dusundum” demen asiri hamaratlik…

Benim ortaya cikmam icin “komsu”da neler donduruldugunu gormemen imkansiz; bunu yapan da “kus beyinli” biri, TR’den de tanirsin… Onu birak Vlad’in yaptiklari..?!

Benim bazen “daglara” gittigimi bilmiyor musun, arada ortadan kaybolur, temiz hava alir tekrar gelirim; hem “yazmayacagim” mi dedim de oole dusunuyorsun alahaskina…

Senin bana yolladigin mail 3 mayis tarihli; evet bayag ugrastigini da soyluyorsun mailinde, yazmadim cevap, evet, ama TR’de o gunden sonra da yazilarim var… “Dorduncu” soyismi uzerine yazistik hatta forumda…

Tamam beni ole dusunmus olabilirsin ama Cete Uyem Bekci Murtaza’nin ne kabahati vardi?! (Bana “o sensin” deme, hem internet adabina aykiridir hem de baska seylere…)

Tamam, beni ve Bekcim’i “silmissiniz”, onun icin de iceride yazilar yazildigindan, kapali devere calisildigindan haber vermediginizden haberim olmamis; sormak lazim, acaba sadece Cetem’e ni boyle davranildi, herkese haber verildi veya sadece belli bazilarina mi haber verildi..?!

Bu maili de yayinlayacagim icin, muhtemelen TR’de de asilacaktir, okuyan uyeler buna cevap versin bir gorelim; eger haber verilmisse, isin sadece CETEM’le alakali olduguna inanacagim, yok eger sadece belli insanlara duyurulduysa o zaman cetin bir problematik ortaya cikacaktir! Eger birinci kisim olursa, hernekadar sana guveniyorsam da, aklimda CETEM’e yonelik bir hareketin oldugu suphesi herzaman olacaktir; yok ikinci kisim olursa bunun AZIM bir neticesi oldugu ortaya cikacaktir.

Seni ta TDF’den beri takip ederim, iyisin, hossun…

Bazi kisilerin dillerine doladiklari –ama kendini onlarin yerine koy, haklilik payi vermesen de mazur olduklarini gorursun- “fisebillah”bu ise soyunduguna da inaniyorun; inanmasam, sana daha evvelden yazistigimizda ‘internetde cok iz birakiyorsun; herseyin belli ve buda senin icin kotu, dikkat et!’ demezdim.

Ama birseye daha inaniyorum, SAFSIN!

Iki satir birsey yazacak diye, devamli bena “ustune gitme n’olur” dedigin adamin aslinda –TR’de ara ara vurguladigim- bir JANUS oldugunu goremedin; Alahaskina Sabatilerin –hepsinin- nufus sayimini mi yapacaksin da I$’I sallamak olan birinin kaprislerine, rezilliklerine, pisliklerine gozlerini kapadin..?!

Yahu, bunlar biz orada ‘kendi yataklarina baksinlar’ once diyene kadar citlari cikmayan, ama dedikten sonra da ‘yatagindaki’ Sabatiyi ‘cozumledigini!!!’ soyleyen UKALA tipler; bunlarin nesinden hayr gelecek alahaskina!!!

“Komsu”da I$’in ayni dakikada -52 saniye- ayni I$im altinda iki ayri yaziyi Foruma asma ‘kabiliyeti’ gosterdigi belgelendi!

Bunu nasil becerdi?! (Elbet yolu belli, onu sormuyorum)

Yazdigi zaten IKI SATIR sey, parsimony’in ‘kilit’ini 60 saniye beklemekten alikoyan sey neydi…?!

Ben soyleyeyim: O BIR ‘JANUS’ CUNKU!

Yazimda bahsettigim gibi bir “EKIP”in kullandigi ‘ortak I$im’…

Bunu ben aciz cok onceden kesfetmisken, sen nasil goremedin iste buna yanarim!

Ya Vlad3 denilenin yaptiklari… Teknik islerden sorumlu Forum bakani Vlad3’un ‘karakterini’ gormen icin ‘komsu’ya bir bak yeter!

TR’de porno resimleri’ asan ve milleti –hem de en nazik donemlerde- birbirine dusurucu onun-bunun ismiyle yazilmis kufurlu yazilari kimin astigina dair kafanda bir ‘imaj’ olussun!

Dedim ya sen –kotu manada degil- gercekten SAFSIN; yahu senin herseyin ortada, yerin yurdun belli (bulunur yani) internetde heryerde birseyin var, hatta resmin bile var! Ee, I$’in, Vlad3’un, Spartakussomurgeninin, Kadri’nin, nesi var..?! Aa, tabii, ‘’I$ aranan, takip edilen, heryerde mumla gozlenen” biri diil mi?!

Sana nasil KAZIK attiklarini gormuyor musun yahu!!!

(Ama sen bunu da ‘kazik atmak’ olarak degil, kendince, yapmayi sevdigin bir isin ‘gorev kazasi’ olarak gorursun!)

Bak sana –harbiden- bir DOST tavsiyesi!

UYAN! Bunlarin niyetinin Sabatileri desifre etmek falan olmadigini gor!

Ben niye arapKadri’nin pesine dustum; niye Kuzguncuk sokaklarini arsinlattim; bir ismi bile uc gun direterek aldirtabildim agzindan..?! Kadri’nin yazdiklari IS’te bugun Soner Yalcin’in ‘Efendi-2’sindekilerinin ON CALISMASIYDI da onun icin!..

Al iste!

AVCI da yazdi, “komsu”dad a yazılıyor, kitabin ilertutar tarafı yok, her yerınden dokuluyor, “iddia ediliyor” ifadeleriyle “buyuk sırrı acıklıyorum” anonslari yapiliyor ama, ortada isi bileni kendine gulduren bır palyacodan baska ne var?!

Said-i Nursi Hazretleri meselesiyle kitabın reklamını yapmaya calistilar ama sapa oturdular; “ilk defa acıklıyorum!” denilen seyin, sittinsenedir ortada dolasan bir rivayet oldugunu bile bilmeyen bir “arastirmacı gazeteci” kitabi; baska hicbir ozelligi yok!

Ama sarapcının sahidi siraci misali, I$ n’apti..?!

“Efendi-1’den daha buyuk bir performans… Tek hatası bilemnerede degil de fesmekanda DAHA fazla oturmaları” olarak gosterılmesi imis Sabatilerin!!! El insaf yahu; “daha…” ifadesinin bir “olcusu” yoktur ki “hata- dogru” olduguna dair bir kiymet ifade etsin; ama onu, boyle bespara etmez bir sekilde “onure” etmeliydi; cunku gunlerdir o kitabin rezilliklerini siralayip duruyorlar bazilari belgeleriyle!...

Kisa keseyim Faruk…

Senin “saf” olduguna inaniyorum, kim ne derse desin… Ama arkadas olarask sectiklerinin, forumu “emanet” ettiklerinin BES PARA ETMEZLER oldugunu GORMENI DE ıstıyorum!

Ve..

O imkan sen de vardir, o forumun onurunun kurtulmasını ıstıyorsan YA TAMAMEN KAPAT VEYA TAMAMEN –sifresiz- ACMANI TAVSIYE EDİYORUM!

Ben „ayip“ falan yapmadim, haklı olarak KIZDIM ve hala da kizginim!

Allah sifa versin sana tekrar; umarim saglikli gunlere kavusursun…

OYLESINELAF@

-----------------------------

Faruk'tan bana, benden de ona giden cevaplar bunlar… (Benim Faruk hakkindaki dusuncelerim yukarıda yazıyor; karardan kastim TR Forum ve hakkinda dusunduklerim, ozellikle de Faruk hakkinda...)

Kararı siz verin…

Simdilik bu kadar.

OYLESINELAF@

oylesinelaf@mynet.com

No comments: